AMERIKANKA OPISALA KAKO JE BITI U VEZI SA SRBINOM: "Mačo, dominantan, a evo šta ga nervira..." (VIDEO)
Krista i Miloš, Foto: Printscreen / Youtube / Dating Beyond Borders

ZANIMLJIVO

AMERIKANKA OPISALA KAKO JE BITI U VEZI SA SRBINOM: "Mačo, dominantan, a evo šta ga nervira..." (VIDEO)

Ova Amerikanka je istakla i da kod srpskih muškaraca nema okolišanja

Objavljeno:

Uvek je zanimljivo čuti utiske stranaca o našem narodu i našoj zemlji, a posebno kada je reč o emotivnim odnosima. Srpkinje dobro znaju kakvi su Srbi muževi i momci, no šta je sa damama koje nisu sa ovih prostora - kako ih to one doživljavaju?

Nedavno se na Jutjub profilu "Dating Beyond Borders" pojavio zanimljiv snimak u kome o svojoj vezi pričaju Krista iz Amerike i Nemanja iz Srbije. Oni su kroz nekoliko situacija pokušali slikovito da prikažu kako izgleda ljubav sa Srbinom iz ugla jedne Amerikanke.

"Mačo, dominantan, tvrdoglav. Želite tradicionalnog muškarca koji je glavni? To su srpski muškarci", piše Krista na samom početku.

Naravno, ona nije propustila priliku da dočara koliko je Srbima važna hrana, posebno specijaliteta od mesa, a to je pokazala kroz sastanak na pikniku. Krista je vegeterijanac, pa je ponela punu korpu salata, a Nemanja je, kao i svaki pravi Srbin, ljubitelj mesa - ćevapa, pljeskavica, kobasica, Karađorđeve šnicle.

"Vegeterijanac. Čuo sam za to. Samo još uvek nisi probala pravu vrstu mesa. Probaj ovo. Hajde, probaj. Probaj ćevap", kaže joj on kroz šalu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Tviter

"Srbi vole da jedu. Hrana je veliki deo njihove kulture. Srpski obroci su zasitni. Meso je neizostavno. Budite spremni da se zabavljate sa nekim ko može da pojede astronomske porcije mesa u jednom obroku", poručila je Krista.

Ovaj par, potom, na slikovit način objašnjavu kako u praksi izgleda kada se Srbi boje promaje više nego ičega na svetu! Takođe, prikazuju još jedan motiv koji se redovno provlači u sprskim domaćinstvima - rakiju kao lek za sve!

"Uzmi, ubiće svaku bakteriju u tvom telu", kaže Nemanja svojoj izabranici, nudeći joj gutljaj raKije.

Ova Amerikanka je istakla i da kod srpskih muškaraca nema okolišanja, te da bez uvijanja kažu sve što im je na duši.

"Srbi su direktni onoliko koliko je to moguće. On će vrlo brzo reći poentu i neće povući svoju reč. Nema licemerja kada izlazite sa muškarcem iz Srbije i on će vas poštovati ako se ponašate na isti način. On voli kada pokažete svoju ženstvenu stranu - obujete štikle, haljinu, našminkate se i ostalo. Ali imajte na umu da Srbi mogu da budu temperamentni, zaštitnički nastrojeni i ljubomorni", još su neka njena zapažanja.

Naravno, Krista je snimak završila scenom koja verno opisuje koliko srpski mušakrci vole zabavu i da "zaglave" do ranih jutarnjih sati.

"Beograd je sa razlogom prozvan gradom zabave. Srbi se zabavljaju kao da sutra ne postoji. Žurke se ne završavaju dok se svaki atom radosti ne iscedi iz noći", zaključila je.

Slažete li se sa njenim zaključcima?

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.