BRITANAC DOBIO PITANJE O SRPSKOJ ŠLJIOVICI: Odgovor vredi 125.000 funti, a evo šta je on rekao! (VIDEO)
Šljivovica u kvizu "Da li želite da postanete milioner", Foto: Printscreen/Youtube/Who Wants To Be A Millionaire?

smehotresno

BRITANAC DOBIO PITANJE O SRPSKOJ ŠLJIOVICI: Odgovor vredi 125.000 funti, a evo šta je on rekao! (VIDEO)

Njasmešniji deo videa počeo je kada učesnik kviza nije mogao ni da pretpostavi koje voće je u pitanju, ali...

Objavljeno:

Kviz "Da li želite da postanete milioner", planetarno je popularan, a čini se da će ista sudbina zadesiti i srpsku "šljivovicu".

U jednoj od epizoda pomenutog kviza se, među pitanjima se našlo i "koji je glavni sastojak brenda šljivovica", a među ponuđenim odgovorima su bile trešnja, kajsija, pomorandža i šljiva.

Njasmešniji deo videa počeo je kada učesnik kviza nije mogao ni da pretpostavi koje voće je u pitanju, pa se odlučio za pomoć prijatelja. Nikada ne bismo mogli da pogodimo, on je rešio da pozove svoju majku. Čim ju je pozvao i pročitao pitanje, majka je bez razmišljanja odgovorila "Šljiva, šljiva, odgovor je šljiva", a kada ju je sin pitao koliko je sigurna, rekla je "Sto odsto".

Takmičar se momentalno odlučio za odgovor koji mu je majka plasirala, i naravno, pogodio, te osvojio 125.000 funti. Međutim, pogodak je pao u zasenak publike, koja se grohotom smejala u studiju, reagujući na činjenicu da je majka izuzetan poznavalac alkoholnih pića. Jedna je majka, reklo bi se, anadamo se da u ovom slučaju ne važi ona stara "pijan kao majka".

Bonus video:

00:51

Šta leži ispod Moravskog koridora

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.