GLUMAC TIKA STANIĆ GOST REALNE PRIČE O najvećem poroku i momentu kad je izgubio sluh
Ilustracija, Foto: Kurir televizija

životna priča

GLUMAC TIKA STANIĆ GOST REALNE PRIČE O najvećem poroku i momentu kad je izgubio sluh

On važi za jednog od naših najmisterioznijih glumaca, kolege ga vole, a u brojnim serijama i predstavama igra jednu od glavnih uloga

Objavljeno: 14:06h

Ne propustite ispovest Tihomira Tike Stanića u Realnoj priči koja se emituje večeras od 22 časa na Kurir televiziji! On važi za jednog od naših najmisterioznijih glumaca, kolege ga vole, a u brojnim serijama i predstavama igra jednu od glavnih uloga. U ispovesti Isidori Lukić, Tihomir Tika Stanić je otkrio najintimnije priče iz svog života, a prisetio se i momenta kada je na jednoj premijeri predstave od treme ostao bez sluha. Saznaćete koji mu je danas najveći porok, zbog čega ga je u jednom trenutku života bilo sramota što je glumac, koje uloge je prihvatao samo zbog novca, a govoriće i o tome koga podržava od mlađih kolega i šta mu ćerke kažu na određene uloge.

Ne propustite priliku da se nasmejete uz anegdote sa izvođenja pojedinih predstava koje je Isidori ispričao kada ju je odveo u posetu svom pozorištu, a saznaćete i u kojim novim projektima će igrati.

00:35

TIHOMIR TIKA STANIĆ JE NOVI GOST REALNE PRIČE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.