"REALNA PRIČA" ĆE OGOLITI NAŠE JAVNE LIČNOSTI! Od petka na Kurir televiziji počinje NOVA EMISIJA
Realna priča, Foto: Promo

POČINJE

"REALNA PRIČA" ĆE OGOLITI NAŠE JAVNE LIČNOSTI! Od petka na Kurir televiziji počinje NOVA EMISIJA

Gost prve epizode biće Branimir Nestorović, doktor koji je postao poznat po svojim kontroverznim izjavama

Objavljeno:

Sve što ste hteli da znate o značajnim ljudima sa javne scene, donosimo vam u novom formatu pod nazivom Realna priča!

Prva epizoda biće emitovana u petak, 24.12. u 22 časa na Kurir televiziji, a autorka i voditeljka Isidora Lukić u emisiji pokazuje da su značajne ličnosti sa javne scene samo ljudi kojima nisu strane ni suze ni smeh. Ona će im pomoći da ispričaju svoje najintimnije priče, razmišljanja, borbe, uspehe i padove koji su im obeležili život. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi otkriće i ono što nisu planirali ili su krili u svoja četiri zida. Kako kaže, to su emotivne ispovesti na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Realna priča
foto: Promo

‘‘Realna priča’’ je emisija koja je već doživela svoju prvu sezonu na Mondo portalu i vrlo brzo se uselila u domove i srca publike. Zbog velike gledanosti na YouTube platformi, produkcija je odlučila da ovaj format preseli na male ekrane. Nova sezona, pored toga što se emituje na Kurir televiziji, donosi i niz drugih novosti: gledaćemo još realnije goste, priče i trenutke, a pored intervjua u novom inovativnom studiju, Isidora će posećivati goste i u njihovom realnom okruženju.

Gost prve epizode biće Branimir Nestorović, doktor koji je postao poznat po svojim kontroverznim izjavama. Ekipa emisije ga je posetila u njegovom rodnom Obrenovcu, a on je otvorio dušu i iskreno pričao o svojim teškim počecima, detinjstvu i karijeri.

Ne propustite Realnu priču o kojoj će se pričati!

Čekamo vas u petak u 22 časa na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.