Gradonačelnik pozitivan na koronu!
Stevan Bakić, Foto: Aleksandra Čolić

otkazao sve obaveze

Gradonačelnik pozitivan na koronu!

On je ovu priliku iskoristio da svim sugrađanima pre svega poželi dobro zdravlje, ali i da subotičkim učenicima, studentima i prosvetnim radnicima, čestita školsku slavu i državni praznik - Svetog Savu

Objavljeno:

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obavestio je javnost da je usled zaražavanja kovidom 19 u obavezi da se izoluje i podredi lečenju, kako kaže u kućnim uslovima, s obzirom na to da ima blaže simptome.

Prvi čovek grada dodao je da shodno okolnostima sve svoje obaveze otkazuje, odnosno pomera za neki drugi termin, po oporavku, piše Subotica.com.

1 / 4 Foto: Aleksandra Čolić

"Nalazim se na kućnom lečenju, nemam povišenu temperaturu ali mogu svim sugrađanima da potvrdim da i ovaj, po oceni mnogih stručnjaka, blaži soj koronavirusa, nosi sa sobom velike izazove i poteškoće za naše zdravlje", kratko je prokomentarisao Stevan Bakić i apelovao na građane da se vakcinišu kako bi posledice eventualne zaraze bile što blaže za njih, njihove bližnje, ali i po zdravstveni sistem.

"Poštujmo mere zaštite, pristupimo vakcinaciji i čuvajmo jedni druge i naše zdravstvene radnike", dodao je.

On je ovu priliku iskoristio da svim sugrađanima pre svega poželi dobro zdravlje, ali i da subotičkim učenicima, studentima i prosvetnim radnicima, čestita školsku slavu i državni praznik - Svetog Savu.

Iz Doma zdravlja Subotica podsećaju građane da punt za imunizaciju protiv kovida 19 u Novoj opštini radi svaki dan od 8 do 20 časova, a trenutno bez zakazivanja mogu da se prime sve tri doze proizvođača Sinofarm, Fajzer i Sputnjik.

(Espreso / Subotica.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.