UZNEMIRUJUĆI SNIMAK ZLOSTAVLJANJA KRUŽI SRBIJOM! Monstrum je iz Zrenjanina, ono što je uradio je MORBIDNO (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

užas

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK ZLOSTAVLJANJA KRUŽI SRBIJOM! Monstrum je iz Zrenjanina, ono što je uradio je MORBIDNO (VIDEO)

Ljudi su apelovali da sve sve prijavi Levijatanu kako bi brzo reagovali i prijavili nadležnima

Objavljeno: 16:52h

Zlostavljanje i ubijanje životinja predstavlja bitan aspekat nasilja u društvu. Svojim aktivnostima, čovek može nanositi životinjama bol, patnju, strah, stres i povredu.

Takođe može narušiti i genetsku celovitost životinje, a u najtežim slučajevima, on može svojim ponašanjem prouzrokovati i smrt životinje.

U svakom slučaju, u svim ovim situacijama reč je o zlostavljanju životinja. Zbog toga je važno prepoznati zlostavljanje životinja kao pokazatelj agresivnog i destruktivnog ponašanja i pravovremeno ga sprečiti, odnosno sankcionisati.

Pokret Levijatan koji se godinama bori sa nasilnicima prema najslabijima objavio je snimak nemilosrdnog zlostavljanja psa u Zrenjaninu, a na snimku se čuje i vikanje prolaznika koji su u neverici posmatrali kako psa vuče automobil za lanac.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Naime, Čovek je svog psa vezao za auto, upalio vozilo i tako ga vukao ko zna koliko. Šta ga je navelo da uradi ovako nešto ne znamo, a nakon ovog nemilog događaja Levijatan je objavio ohrabrujuće vesti.

" Imamo informacije od osobe koje su potrebne za podnošenje krivične prijave. Hvala svima koji učestvujete u pronalaženju osobe. Još jednom, kada se se podnosi krivična prijava da ne bi ugrožavali istragu i slučaj ne možemo odavati puno ime i prezime. Prepustimo državnim organima da prepoznaju problematiku sa kojom se svi borimo i rade na ovom krivičnom delu.", stoji u saopštenju Pokreta.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/Levijatan

Pogledajte šta je monstrum radio:

Ovakvi postupci su za svaku osudu, ovo neka bude apel svima da prijave bilo koji vid zlostavljanja.

Sve više je ovakvih slučajeva i ovome se mora stati na put.

Podsetimo na poslednje zlostavljanje psa u zgradi, strašan snimak zlostavljanja životinje u hodinku zgrade u Zemunu u ulici Miće Radakovića zgrozio je ne samo komšije, nego i širu javnost.

Naime, kuja Ljilja omiljena je komšinica u zgradi Zemunu, komšije su je primile i prihvatile zajedno sa još jednom kujom. One su o trošku stanara sterilisane i operisane. Međutim, svega nekoliko dana nakon operacije, ovaj "čovek" sa snimka ju je bezdušno šutnuo, a da li je slučaj prijavljen policiji nije poznato.

Nažalost, ovo nije redak slučaj zlostavljanja životinja u Beogradu, a kako je izgledao sraman čin pogledajte u snimku ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.