SNEG I LED OTEŽAVAJU USLOVE! Vozači oprez, na pojedinim deonicama VEOMA OPASNO
Sneg, Foto: Ana Paunković

pazite

SNEG I LED OTEŽAVAJU USLOVE! Vozači oprez, na pojedinim deonicama VEOMA OPASNO

Na Horgošu teretna vozila čekaju 360 minuta, na Kelebiji i Šidu 120 minuta, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta

Objavljeno:

Na autoputu E-75, u delu između petlje Vodanj i petlje Kolari do 1. marta odvijaće se radovi na rekonstrukciji natputnjaka, zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim trakama.

Petlja Kolari u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Između petlje Pojate i petlje Ražanj 17. januara traju radovi na sanaciji cevastih propusta uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici Mijoska - granični prelaz Gostun do 31. januara odvijaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica, uz naizmenično propuštanje vozila, a alternativni putni pravac je deonica Kolovrat - Jabuka.

Na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja do 1. aprila od 7 do 16 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na Horgošu teretna vozila čekaju 360 minuta, na Kelebiji i Šidu 120 minuta, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju da postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima. Vozačima se savetuje da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ze da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media