SUTRA NAJVIŠA DNEVNA TEMPERATURA 2 STEPENA! Biće suvo samo u jednom delu zemlje
Zimska čarolija u Beogradu, Foto: Nikola Anđić

VREMENSKA PROGNOZA

SUTRA NAJVIŠA DNEVNA TEMPERATURA 2 STEPENA! Biće suvo samo u jednom delu zemlje

Jutarnja temperatura oko minus dva, najviša dnevna oko minus jedan

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, u većem delu sa snegom uz povećanje snežnog pokrivača, samo će na severu Vojvodine biti uglavnom suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prestanak padavina se očekuje tokom večeri. Jutarnja temperatura od minus četiri do jedan, najviša dnevna od minus dva do dva stepena. Uveče i tokom noći na severu razvedravanje.I u Beogradu oblačno i hladno sa slabim snegom. Uveče prestanak padavina.

Jutarnja temperatura oko minus dva, najviša dnevna oko minus jedan.

U sredu i četvrtak u Srbiji će biti hladno, naročito u jutarnjim satima, kada se očekuje umeren, lokalno i jak mraz, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće ispod nule. U četvrtak ujutro mestimično magla i niska oblačnost, tokom dana umereno oblačno i suvo. Od petka pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost i manji porast dnevne temeprature.

Biometeorološka prognoza za utorak 11.januar

Poboljšanje biometeorološke situacije pogodovaće hronično obolelim i osetljivim osobama, ali i dalje mogu osećati izvesne tegobe. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi su mogući kao meteoropatske reakcije.

Kičma, Leđa, Žena, Bolovi
foto: Profimedia

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.