UČESNICA "POTERE" PRIZNANJEM ODUŠEVILA SVE! Podrška stiže sa svih strana: "BRAVO MILICE!" (VIDEO)
Milica Marković, Foto: Printscreen/Twitter/@Memi04007

skrenula pažnju na bitan problem

UČESNICA "POTERE" PRIZNANJEM ODUŠEVILA SVE! Podrška stiže sa svih strana: "BRAVO MILICE!" (VIDEO)

Ova Potera mi je popravila veče, bio je još jedan od komentara

Objavljeno:

Milica Marković, pravnica i majka dvoje dece iz Beograda, oduševila je gledaoce kviza "Potera" jer je učešće u popularnom kvizu iskoristila da skrene pažnju na problem sa postporođajnom depresijom.

U epizodi u ponedeljak u ulozi takmičara bili su tragači - Milica Jokanović, Žarko Stevanović, Milorad Milinković i Milan Bukvić, dok su njihove uloge preuzeli najbolji takmičari.

Jedna od onih koja je sela u stolicu tragača je i Milica Marković, koja je svojevremeno, u osmom mesecu trudnoće, bila takmičarka kviza i tada kada je kući odnela nagradu od 350.000 dinara. Sada joj je Milica Jokanović izašla na crtu.

Milica bila i pobednik kviza "Slagalica". Ona je pravnica, ali se bavi i pisanjem i umetnošću, i , kako je rekla, do sada je izdala dve knjige.

Milica je na samom početku ove emisije istakla da joj je želja da kroz gostovanje podigne svest o mentalnom zdravlju, te da bude podrška svim ženama koje prolaze kroz postporođajnu depresiju, od koje se i sama trenutno leči.

Ova njena izjava je izazvala burne i veoma pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Bravo Milice! podrška zenama koje se bore sa post porodjajnom depresijom. Svaka cast sto je pomenula.

Ova Potera mi je popravila veče, bio je još jedan od komentara.

A onda se oglasila i sama Milica Marković rečima: Hvala svima koji su gledali Potera. Morala sam da kažem ono što mi je na duši. Podrška svima koji se bore sa depresijom, posebno mamama!

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.