SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Mlada prošla TEST prve bračne noći, njena majka čestitala ZETU: "Bravo Pero!"(VIDEO)
Insert iz videa, Foto: Printscreen/Reddit/serbiancringe

DA LI JE MOGUĆE DA OVO JOŠ UVEK POSTOJI???

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Mlada prošla TEST prve bračne noći, njena majka čestitala ZETU: "Bravo Pero!"(VIDEO)

Da bi bili sigurna da nije reč o prevari, da mlada i mladoženja nisu već konzumirali brak, mladina majka prinosi posteljinu licu kako bi je "probala" i uverila se da je reč o krvi

Objavljeno:

Snimak iz spavaće sobe tek venčanog para iz Srbije osvanuo je na društvenim mrežama i nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Na snimku, koji je objavljen na Reditu, vidi se kako porodica proverava da li je nevesta stvarno bila nevina pre nego što je usla u brak, tako što proveravaju da li ima krvavih tragova na posteljini. I ako je malo verovatno da se ovako nešto dešava i danas, u 21. veku, da izgleda da se dešava.

Da, upravo to se vidi i na ovom videu. Dok mlada sedi sa strane, cela "delegacija" ulazi u sobu i sledi provera. Oni su usput povicima pozdravili i čestitali mladoženji - "Bravo Pero!".

Žene počinju da zagledaju posteljinu na kojoj se vidi trag krvi. Međutim, to nije najgore, jer najodvratnija stvar tek sledi.

Da bi bili sigurna da nije reč o prevari, da mlada i mladoženja nisu već konzumirali brak, mladina majka prinosi posteljinu licu kako bi je "probala" i uverila se da je reč o krvi.

Odmah potom je ponosno podigla posteljinu i izgovorila: "Evo dokaza, moja ćerka ima 20 godina!".

Kako je "prošla ispit", na posteljinu se bacaju pare i bombone i nazdravlja se mladencima! Potom svi prisutni ulaze u sobu kako bi se uverili u mladinu nevinost, svi grle i ljube, a zaigralo se i kolo.

Sudeći po komentarima, malo je reći da su ljudi bili zgrioženi ovim snimkom, ali ono što je sigurno jeste da nikog nije ostavio ravnodušnim.

"Zar... zar se ovo još uvek radi?", jedan je od komentara korisnika ove mreže.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.