TRAGAČI U ULOZI TAKMIČARA "POTERE": Velika suma otišla u humanitarne svrhe, evo s kim su se borili!
Tragači iz kviza "Potera", Foto: Printscreen/RTS

SPECIJALNA EMISIJA

TRAGAČI U ULOZI TAKMIČARA "POTERE": Velika suma otišla u humanitarne svrhe, evo s kim su se borili!

Tragači, koji su ovog puta bili takmičari, osvojili su ukupno 890.000 dinara. Napravili su 19 koraka, što je trebalo da pokuša da stigne Sinia Vulić

Objavljeno:

Na RTS-u 1 prikazana je specijalno izdanje "Potere", a u kvizu su ovog puta tragači bili takmičari. Sve je bilo humanitarnog tipa, što se na početku emisije i objasnilo.

- Želemo novac, ako ga zaradimo, da doniramo u humanitarne svrhe. Čak smo se dogovorili pre emisije gde će to da ide. Ići će u fondaciju koja se zove NORBS plus. To vam je fondacija koja se bavi decom koja boluju od retkih bolesti - rekao je reditelj Predrag Milinković.

On je prvi "probio led". Milinković je na početku osvojio 90.000 dinara. Odabrao je da "brani" baš tu svotu novca, a njegov tragač je bio bivši učesnik "Potere" Miroslav Kordić.

Predrag Milinković je bio uspešan na kraju i uneo u finalnu "Poteru" 90.000 dinara.

Žarko Stevanović je potom došao na red. Osvojio je u prvoj igri 90.000 dinara, a odlučio se da "brani" višu cifru, 300.000 dinara. I odbranio je. Njegov tragač je bio bivši takmičar "Potere" Bojan Lukić.

Nakon Žarka je svoje znanje pokazala Milica Jokanović. Pravnica, koja je trenutno bez posla, odigrala je perfektno prvu igru. Odgovorila tačno na 12 pitanja i osvojila 120.000 dinara.

Ipak, odlučila se da "brani" veću cifru, što je bilo 400.000. Kao i ostale njene kolege, uspela je. Njen tragač bila je nekadašnja takmičarka "Potere" Milica Marković.

I na samom kraju Milan Bukvić. On je u prvoj igri osvojio 100.000 dinara. "Branio" je upravo tu svotu novca i bio uspešan. Njemu je tragač bio bivši takmičar "Potere" Siniša Vulić.

Tragači, koji su ovog puta bili takmičari, osvojili su ukupno 890.000 dinara. Napravili su 19 koraka, što je trebalo da pokuša da stigne Sinia Vulić.

Na kraju nije uspeo, što znači da je u humanitarne svrhe otišlo 890.000 dinara.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.