FACA CRVENOG TAKMIČARA GOVORI VIŠE OD REČI! Spektakularno izgubio, sinoćna "Slagalica" JE HIT! (VIDEO)
Slagalica, Foto: RTS SLAGALICA - ZVANIČNI KANAL / YOUTUBE

UPS!

FACA CRVENOG TAKMIČARA GOVORI VIŠE OD REČI! Spektakularno izgubio, sinoćna "Slagalica" JE HIT! (VIDEO)

Iako je crveni takmičar, Stanković, rešio dve kolone i povećao svoju prednost, do konačnog rešenja je došao ipak Alekdsandar Simić

Objavljeno:

Kviz "Slagalica" već decenijama važi za najgledaniji televizijski format koji rado gledaju sve generacije, zbog čega svaku epizodu i detalj u njoj, pomno prate stotine hiljada ljudi ispred malih ekrana.

Sinoćna polufinalna epizoda poznatog kviza koji se emituje na Prvom programu "RTS-a", protekla je u nadmudrivanju Aleksandra Simića iz Beograda na poziciji plavog takmičara, dok je na poziciji crvenog bio Boris Stanković iz Pančeva.

U tesnoj i neizvesnoj brobi, pobedu je odneo Aleksandar Simić, koji je sa zaostatkom od 30 poena ušao u igru, "Asocijacije", koja će, kako se ispostavilo odlučiti pobednika, ali i zbog jednog od rešenja, nasmejati sve one koji su pratili sinoćnu epizodu kviza.

Iako je crveni takmičar, Stanković, rešio dve kolone i povećao svoju prednost, do konačnog rešenja je došao ipak Alekdsandar Simić. Ono što je svima upalo u oči, jesu rešenja kolona koja su glasila; voće, drvo, Srbija, Afrika. Ovo potonje, bilo je razlog mnogima za smeh jer ih je samo rešenje podsetilo na jedno od sredstava za popravljanja polne moći kod muškaraca.

Pobedi je bio blizu i Simić, koji je nakon dve rešene kolone, kao predlog za konačno rešenje dao reč "rakija", što je Kristina Radenković kao šlagvort za odjavu emisije.

"Rakija može, ali šljiva je rešenje druge Asocijacije", rekla je ona.

Pored "afričke šljive" gledaocima je bila i simpatična reakcija Aleksandra Stankovića koji je nakon što je Simić odneo pobedu u fotofinišu, zakovitlao glavom u neverici zbog načina na koji je izgubio.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.