TAKMIČARI IZGORELI U IGRI PUNOJ ŽARA: "Zbog ovakvih treba promeniti pravila igre u Slagalici" (VIDEO)
akmičari Branimir Arsić i Nedeljko Šujica odigrali su partiju punu žara, Foto: Printscreen/RTS SLAGALICA - ZVANIČNI KANAL / YOUTUBE

pa hit

TAKMIČARI IZGORELI U IGRI PUNOJ ŽARA: "Zbog ovakvih treba promeniti pravila igre u Slagalici" (VIDEO)

Takmičari Branimir Arsić i Nedeljko Šujica odigrali su partiju punu žara, a Branimir je kao pobednik na kraju epizode izgovorio rečenicu koja je mnoge nasmejala

Objavljeno:

Još jedna epizoda kviza "Slagalice" privukla je pažnju društvenih mreža, a u centru pažnje su ovoga puta bila oba takmičara zbog načina na koji su se utrkivali da daju odgovore u igri "Ko zna zna".

Takmičari Branimir Arsić i Nedeljko Šujica odigrali su partiju punu žara, a Branimir je kao pobednik na kraju epizode izgovorio rečenicu koja je mnoge nasmejala:

- Nije bilo mnogo poena, bilo je jako teško. Trudili smo se da što pre dođemo do mogućnosti da odgovaramo u "Ko zna zna", budemo što brži pa i ako ne znamo odgovor - rekao je Branimir, pobednik u prvoj emisiji.

Naravno, Tviter se najviše smejao njihovom udaranju po tasteru koje se već dešavalo u "Slagalici" i zbog čega mnogi apeluju na promenu pravila.

Međutim, sumnjamo da će se to desiti jer onda ne bismo imali toliko virala iz popularnog kviza.

Nedeljko, koji je tada bio plavi takmičar, dao je tačno rešenje kolone A, što je bilo "riba", i kolone B, što je bilo "veštica". Pokušao je da da i konačno rešenje, ali je njegov pokušaj sa "žena" bio neuspešan.

Međutim, konačno rešenje "lov" dao je Branislav i odneo pobedu u epizodi koja je ponovo pokrenula debatu na mrežama - kako i šta uraditi da se smanji doživljaj prema tasteru? Do tada, nema sumnje da će biti još ovakvih primera.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.