MENJA SE RADNO VREME PIJACA ZA PRAZNIKE: Gledajte da na vreme OBEZBEDITE NAMIRNICE!
Pijaca, Foto: Aleksandra Čolić

OBAVEŠTENJE

MENJA SE RADNO VREME PIJACA ZA PRAZNIKE: Gledajte da na vreme OBEZBEDITE NAMIRNICE!

Pijaca "Dušanovac" (prodaja iz vozila) neće se vršiti 31. decembra, kao i 1 i 6. januara. dok će 7. januara ova pijaca raditi uobičajeno, od šest do 19 časova

Objavljeno:

Zelene pijace u petak, 31. decembra radiće uobičajeno, od šest do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi, saopštavaju iz JKP "Gradske pijace".

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" 1. i 7. januara radiće skraćeno od šest do 14 časova, dok će 2. januara sve zelene pijace raditi od šest do 14 časova.

1 / 7 Foto: Aleksandra Čolić

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni "Buvljak") 1. i 7. januara neće raditi.

Pijaca "Dušanovac" (prodaja iz vozila) neće se vršiti 31. decembra, kao i 1 i 6. januara. dok će 7. januara ova pijaca raditi uobičajeno, od šest do 19 časova.

Pijaca cveća "Krnjača", 1. i 7. januara neće raditi.

Pijaca "Palilula", 31. decembra radiće od sedam do 20 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi, a 6. januara pijaca "Palilula" radiće od 7 do 18 časova.

Garaža na pijaci Palilula neće raditi 1. i 7. januara, 2. januara radiće do 15 časova, dok će 6. januara raditi do 19 časova.

Garaža na pijaci "Zemun" 1, 2. i 7. januara radiće 24 časa.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" neće raditi 1. i 7. januara, dok će 2. januara raditi do 15 časova, navodi se u saopštenju JKP "Gradske pijace".

(Espreso / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.