MUP UPRAVO POSLAO UPOZORENJE ZA SVE NAS! Obavezno povedite računa o OVOME!
Policija, Foto: MUP

važno

MUP UPRAVO POSLAO UPOZORENJE ZA SVE NAS! Obavezno povedite računa o OVOME!

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 554 prekršaja

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova direkcija policije saopštava javnost o saobraćaju i događajima, prema informacijama iz PU u Novom Sadu, Vranju i Subotice, za današnji dan 27.12.2021

PU Novi Sad

U periodu od 24. do 27. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 30 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 3 osobe teško, a 15 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području grada Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćjnih nezgoda, u kojima su dva lica zadobila teške, a 10 lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 554 prekršaja.

Jedan od zadržanih vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola tereti se za prekršaj nasilničke vožnje, jer je, u Titelu vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Zadžani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

PU Vranje

Na području Policijske uprave u Vranju od 24. do 26. decembra ove godine, registrovano je 11 saobraćajnih nezgoda.

Tri osobe zadobile su lake telesne povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe.

PU Subotica

BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU

U periodu od 20. do 26. decembra 2021. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i devet osoba je lakše povređeno dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 23 zahteva za pokretanje prekršajnih postupka, izdato je 358 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno devet vozača od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 17 intervencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.