DA LI ĆE PASTI SNEG U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI? Stigao je odgovor iz RHMZ
Ilustracija, Foto: Profimedia

rhmz

DA LI ĆE PASTI SNEG U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI? Stigao je odgovor iz RHMZ

Mihajlović je istakao da o vremenskim prilikama za Božić može da se govori tek početkom sledeće nedelje jer dugoročne prognoze mogu biti neprecizne

Objavljeno:

Pomoćnik direktora RHMZ Goran Mihajlović ovog jutra u „Uranku“ na televiziji K1 kazao je da je pred nama jedna prosečna zima kada je reč o temperaturama.

- Trenutno smo u nešto toplijem talasu koji će trajati do 3. januara. U danima pred nama biće od pet do 11 stepeni, što je više od proseka za ovo doba godine (taj prosek je od dva do sedam stepeni). Biće kiše u narednim danima, najviše u sredu, a siguran sam da će sve obradovati vest da će padavine prestati u petak sredinom dana što znači da će novogodišnja noć biti suva i topla – rekao je Mihajlović na K1.

Sneg
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Temperatura u novodišnjoj noći biće od tri do četiri stepena.

- Biće prijatno vreme. Prvog i drugog januara biće tokom dana do deset stepeni. Prema onome što sada znamo jeste da ćemo tokom januara imati deset do 14 dana sa padavinama, sa kišom i snegom. Ova zima biće prosečna ali sa malo više padavina nego prethodne.

Mihajlović je istakao da o vremenskim prilikama za Božić može da se govori tek početkom sledeće nedelje jer dugoročne prognoze mogu biti neprecizne.

1 / 6 Foto: Profimedia

(Esptrdo/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.