NESTOROVIĆ OTVORIO DUŠU U "REALNOJ PRIČI": Večeras pogledajte prvu epizodu (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Promo

GLEDAJTE VEČERAS

NESTOROVIĆ OTVORIO DUŠU U "REALNOJ PRIČI": Večeras pogledajte prvu epizodu (VIDEO)

Doktor Nestorović je prvi put otvorio dušu i iskreno pričao o svojim teškim počecima, detinjstvu i svojoj karijeri

Objavljeno:

Isidora Lukić otkrila ko je prvi gost “Realne priče” koja se emituje večeras pa podgrejala atmosferu!

‘‘Mislim da će publika biti iznenađena. Doktor Nestorović je prvi put otvorio dušu i iskreno pričao o svojim teškim počecima, detinjstvu i svojoj karijeri. Ovo je njegova najrealnija priča do sada. Posetili smo ga i u njegovom rodnom Obrenovcu. Verujem da će publika prvi put čuti neke stvari, ali ne bih mnogo da otkrivam. Gledajte Realnu priču u petak 24. decembra u 22 časa na Kurir televiziji,’’ izjavila je Isidora i zaključila da će se o večerašnjoj “Realnoj priči” sigurno pričati.

Realna priča
foto: Promo

Kao i uvek, bez dlake na jeziku, doktor Nestorović će otkriti kakav je bio njegov put do uspeha, da li misli da ga narod voli, a otkriće i detalje o najtežim trenucima svog života! Između ostalog, saznaćemo kako je izbegao smrt, koji pacijenti su mu promenili život i kako živi u Obrenovcu.

Autorka i voditeljka Isidora Lukić u emisiji pokazuje da su značajne ličnosti sa javne scene samo ljudi kojima nisu strane ni suze ni smeh. Njen zadatak je da im pomogne da ispričaju svoje najintimnije priče, razmišljanja, borbe, uspehe i padove koji su im obeležili život. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi otkriće i ono što nisu planirali ili su krili u svoja četiri zida. Kako kaže, to su emotivne ispovesti na koje niko ne ostaje ravnodušan.

‘‘Realna priča’’ je emisija koja je već doživela svoju prvu sezonu na Mondo portalu i vrlo brzo se uselila u domove i srca publike. Zbog velike gledanosti na YouTube platformi, produkcija je odlučila da ovaj format preseli na male ekrane. Nova sezona, pored toga što se emituje na Kurir televiziji, donosi i niz drugih novosti: gledaćemo još realnije goste, priče i trenutke, a pored intervjua u novom inovativnom studiju, Isidora će posećivati goste i u njihovom realnom okruženju.

Ne propustite emisiju “Realna priča” večeras u 22 časa na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.