Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

obaveštenje za studente

Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu

Zamisao Sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta

Objavljeno:

Na Građevinskom fakultetu u Beogradu u subotu 11. decembra od 12 sati biće održan Sajam stipendija, jedinstvena manifestacija koja će povezati studente tog fakulteta sa kompanijama kojima su potrebni građevinski inženjeri, a koje žele da svoje buduće kolege pomognu finansijski tokom školovanja.

građevinski fakultet
foto: Građevinski fakultet

Organizatori Trećeg Sajma stipendija su Studentski parlament i studentska organizacija IACES, uz pokroviteljstvo Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Sajam će biti održan u otvorenom prostoru aule Fakulteta, gde će svaka kompanija učesnica imati obezbeđen štand.

Zamisao Sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta.

(Espreso / Građevinski fakultet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.