DA, SAVRŠENA FASADA - POSTOJI! Kuća iz istočne Srbije postala VIRALNA na interntu, MREŽE GORE! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

PA HIT!

DA, SAVRŠENA FASADA - POSTOJI! Kuća iz istočne Srbije postala VIRALNA na interntu, MREŽE GORE! (FOTO)

Naime, na staklenim fasadnim blokovima kuće na sprat, bilo je ispisano muško ime "Ljubiša" i to duž čitavog zida, koliko se u širini prostirala kuća

Objavljeno:

Prilikom gradnje kuća, u određenim delovima Srbije, vlasnici "vole" da se prolaznicima stavi do znanja da je kuća baš njihova i naravno, da privuče pažnju. Ponekad su to figure životinja, nekada fontane i bazeni, a u slučaju jednog domaćinstva i natpis vidljiv sa velike daljine.

Na Fejsbuk stranici "Vlasi na kvadrat" pojavila se fotografija kuće navodno nastala u Istočnoj Srbiji, a na kojoj se vidi kako je jedna porodica ukrasila svoj dom.

Naime, na staklenim fasadnim blokovima kuće na sprat, bilo je ispisano muško ime "Ljubiša" i to duž čitavog zida, koliko se u širini prostirala kuća.

U komentarima koji su nakon roga usledili, korisnici Fejsbuka su se smenjivali u šalama na račun neobične fasade, ali ubedljivo najviše pažnje su pobrale majka i ćerka.

Kada je njena ćerka MIlena napisala o kom mestu se radi, te i da je slika prava, mama Dragana i dalje nije mogla da poveruje.

"Mama, kako ne znaš ovu kuću, celo selo je zna?", usledio je odgovor ćerke.

Ono što je ipak većinu pratilaca stranice zanimalo jeste prepoznatljiva dekoracija ovog kraja, kada se radi o dvorištu - lavovi na kapiji.

Bonus video:

14:59

VEČERNJI DNEVNIK 06.12.2021.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.