ŠLJIVOVICA BACILA U REBUS BRITANSKOG "MILIONERA"! Zvao MAJKU u POMOĆ, reakcije su bile KOMIČNE! (VIDEO)
MIlioner, Foto: Printscreen/Twitter/@SavaIISavanovic

hit!

ŠLJIVOVICA BACILA U REBUS BRITANSKOG "MILIONERA"! Zvao MAJKU u POMOĆ, reakcije su bile KOMIČNE! (VIDEO)

Ovakav odgovor je izazvao opšti smeh u studiju i na trenutak može da se zaboravi da je takmičar na korak od ogromne svote novca

Objavljeno:

Srba ima svuda u svetu, te se i srpska kultura širi među drugim narodima. Kolo, Novak i Tesla su samo od nekih stvari po kojima je Srbija prepoznatljiva strancima. Međutim, nikako ne možemo da sa te liste sklonimo prvi srpski brend - rakiju.

U jednoj potpuno nasumičnoj epizodi britanskog izdanja popularnog kviza "Želite li da postanete milioner", pojavljuje se upravo ona. Šljivovica je došla kao pitanje za 125.000 funti, a takmičaru i nije baš najbolje leglo, pa je odlučio da u pomoć pozove svoju majku.

Na prvi pogled možda je to i bio preveliki zalogaj za nju, ali ono što je usledilo ostavilo nas je zatečene. Na pitanje od čega se pravi šljivovica, retko koji Britanac bi mogao tek tako da odgovor, pošto je naziv za voćku od koje se pravi ovo piće skroz drugačiji na engleskom, kaže se plum.

Očekivali smo barem neku vrstu premišljanja ako ništa, ali nas je majka dočekala odlučnim odgovorom. Baka je toliko bila sigurna da su jedine reči koje smo čuli u njenom uključenju:

- Halo?

-Šljiva, sigurno.

Ovakav odgovor je izazvao opšti smeh u studiju i na trenutak može da se zaboravi da je takmičar na korak od ogromne svote novca. Jedino logično objašnjenje za toliku dozu samopouzdanja ove starice je da ima srpskih gena u sebi, jer čim smo čuli njen glas očekivali smo da kaže nešto poput: "Pa od šljive, jel si glup?"

I onda, na kraju, voditelj izgovara rečenicu koja nam je svima poznata: "Mama je bila upravu", što možemo svi da potvrdimo.

Bonus video:

54:54

PULS SRBIJE 06.12.2021. 3.DEO

(Espreso/Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.