GUŽVE ZBOG PROTESTA: Kritični kružni tokovi i deonica autoputa, a ovo su NAJGORE TAČKE GDE NEĆETE MOĆI DA PROĐETE
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

BLOKADA

GUŽVE ZBOG PROTESTA: Kritični kružni tokovi i deonica autoputa, a ovo su NAJGORE TAČKE GDE NEĆETE MOĆI DA PROĐETE

Okupljanja se očekuju već od podneva, a blokade bi trebalo da potraju dva sata

Objavljeno:

Danas se, zbog protesta više ekoloških udruženja, očekuju blokade i usporen saobraćaj u Beogradu i više drugih gradova u Srbiji.

U prestonici se gužve očekuju na nekoliko lokacija u glavnom gradu, zbog čega je već sada primetno veće prisustvo pripadnika policije. Kako je najavljeno, u Beogradu će biti blokiran ili usporen saobraćaj na celom potezu autoputa kroz prestonicu, od Bubanj Potoka do Aerodroma, ali i na većim kružnim tokovima poput Slavije, Autokomande i kod opštine Novi Beograd.

Blokade su najavljene i na beogradskim mostovima, kao i na Ibarskoj magistrali kod Umke i Bariča. Okupljanja se očekuju već od podneva, a blokade bi trebalo da potraju dva sata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je ponovilo u saopštenju da je svaka blokada saobraćaja kršenje zakona, kao i održavanje neprijavljenih skupova.

- Podvlačimo da svu odgovornost za sve što može da se desi na skupovima koji nisu prijavljeni ili odobreni u skladu sa zakonom od strane nadležnih organa, snose isključivo organizatori neprijavljenih skupova - naveo je MUP u saopštenju.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.