ULETEO VATROGASCIMA POD ROTACIJOM NA KRUŽNOM TOKU KOD OBRENOVCA! Pojavio se SRAMAN snimak, KO JE TEBI DAO DOZVOLU?!
Bezobrazluk na kružnom toku, Foto: Instagram/МиљковићSRB

BEZOBRAZLUK

ULETEO VATROGASCIMA POD ROTACIJOM NA KRUŽNOM TOKU KOD OBRENOVCA! Pojavio se SRAMAN snimak, KO JE TEBI DAO DOZVOLU?!

Svi vozači vozila koje se kreću pod rotacijama su profesionalci, ali isto tako se kreću velikim brzinama kako bi što pre stigli na lice mesta, pa tada može da dođe do nezgode ukoliko se ne postupa po njihovoj signalizaciji

NIKAD, NIKAD, NIKAD! kada se nađete u ovakvoj situaciji u saobraćaju, OVO je strogo zabranjeno! Snima gledate na

Objavljeno:

U saobraćaju postoje mnoga pravila, a jedno od njih je i kako postupati kada se nađete na putu vozilima hitne pomoći, policije ili vatrogasaca koji su se uputili na teren, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako jedan vozač apsolutno ne haje za pravilo koje može da košta života!

Naime, u kružnom toku na ulazu u Obrenovac, žuti automobil marke "Opel Corsa" ušao je u kružni tok i nije se zaustavio ispred vatrogasnog vozila, koje je pod rotacijom uletelo. Nezgoda je izbegnuta pukom srećom. U ovom slučaju, vozač automobila je po saobraćajnim propisima u prednosti jer je već u kružnom toku, ali kada prolaze vozila pod rotacijom, sve mora da se zaustavi, to uvek imajte u vidu!

Svi vozači vozila koje se kreću pod rotacijama su profesionalci, ali isto tako se kreću velikim brzinama kako bi što pre stigli na lice mesta, pa tada može da dođe do nezgode ukoliko se ne postupa po njihovoj signalizaciji, a jedan od p primera je upravo ovaj zabeležen juče, kada je veliki broj vatrogasnih vozila iz Beograda krenuo ka Obrenovcu kako bi pomogli da se stravičan požar, koji je izbio u kineskoj robnoj kući, što pre lokalizuje.

1 / 6 Foto: Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.