DAN NAKON POŽARA U OBRENOVCU! Skida se lim sa zapaljene robne kuće, VATRA preti, nema STRUJE u OKOLINI! (VIDEO)
Požar u Obrenovcu, Foto: Espreso/Privatna arhiva

DRAMA SE NASTAVLJA

DAN NAKON POŽARA U OBRENOVCU! Skida se lim sa zapaljene robne kuće, VATRA preti, nema STRUJE u OKOLINI! (VIDEO)

Na gašenju požara angažovani su pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinca iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Vatrogasci-spasioci odmah su izašli na lice mesta i intervencija je u toku

Objavljeno: 10:45h

Dan nakon što je u Obrenovcu izbio stravičan požaru u kineskoj robnoj kući u ulici Miloša Obrenovića, vatrogasci su i dalje na terenu, a kako portal Espreso saznaje sa lica mesta trenutno se otklanja limeni krov i radi se na dogašavanju požara, dok je u tom delu grada potpuno zabranjen prolaz, a okolni objekti su zatvoreni i u njima nema struje.

"Požar je i dalje u kineskoj robnoj kući, ali ne deluje da je nesto jak. Vatrogasci ne mogu da ugase vatru, jer je krov pao unutra i zato sad prvo seku lim i čiste kako bi uspeli da se reše vatre do kraja", ispričao je očevidac za Espreso.

Požar, Obrenovac, Vatrogasci
foto: Espreso

Inače, požar je izbio juče oko 10 časova, a intervenisalo je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila. Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova lokalizovali su požar u 15.25 časova, a kako je ranije saopšteno šest osoba je prevezeno u bolnicu sa povredama, dok se dve osobe vode kao nestale.

Na gašenju požara angažovani su pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinca iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Vatrogasci-spasioci odmah su izašli na lice mesta i intervencija je u toku.

1 / 3 Foto: Espreso

Zapaljeni objekat prostire se na 1.600 kvadrata, na dva nivoa, a napravljen je kompletno od drveta. U toj zgradi nekada je bila prodavnica firme "Jugodrvo".

(Espreso/ Nikolina J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.