PREMINUO DRAGAN STODIĆ: Napustio nas je novinar i pisac
Dragan Stodić, Foto: Facebook

TUGA

PREMINUO DRAGAN STODIĆ: Napustio nas je novinar i pisac

Bio je novinar i saradniki Glasa javnosti, Kurira, Tabloida, Nacionala, Reč inaroda, Osmice, Večernjih novosti, Borbe, Revije D, Frankfurtskih vesti, podgoričkih Dana, Pobjede i Revije D

Objavljeno:

Posle kraće bolesti danas je preminuo novinar i pisac Dragan Stodić. Rođen je na Dan Bogorodičnog rođenja, 21.septembra 1954. godine u mestu Velika Bresnica kod Požarevca, u očevoj kući.

Kao slobodni mislilac i stvaralac, profesionalni i nezavisni novinar od 1980 godine, član NUNS objavio je oko 30.000 novinarskih rubrika, vesti, reportaža, intervjua i komentara. Pisao je za tridesetak novinskih redakcija. Radio – Beograd (emisija Večeras zajedno ), Jutarnji dnevnik, Novosti dana. Radio Pozarevac – urednik više emisija.

Bio je novinar i saradniki Glasa javnosti, Kurira, Tabloida, Nacionala, Reč inaroda, Osmice, Večernjih novosti, Borbe, Revije D, Frankfurtskih vesti, podgoričkih Dana, Pobjede i Revije D.

Takođe je bio autor u časopisima Poljoprivrednik, Zadruga, Zanatlijske novine, Zov, Lovačke novine, Reporter, Svedok…. Svoje poetske radove, priče i haiku pesme objavljivao je u dvadesetak štampanih i elektronskih časopisa. Prevođen je na švedski jezik.

Sahrana će se obaviti 3. decembra 2021. mestu Velika Bresnica kod Požarevca.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.