"VEĆ MESEC DANA TRAJE MUK, NEMA NOVIH INFORMACIJA": Potraga za Anom još traje, porodica ne GUBI NADU!
Nestala Ana Stojković, Foto: Foto: Printscreen/Ana Stojkovic/Facebook

STRAŠNO

"VEĆ MESEC DANA TRAJE MUK, NEMA NOVIH INFORMACIJA": Potraga za Anom još traje, porodica ne GUBI NADU!

Na društvenim mrežama i dalje se deli apel ljudima da se jave porodici ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negde vide!

Objavljeno:

Ani Stojković iz Smedereva izgubio se svaki trag pre tačno mesec dana, ona je nestala 2. novembra, a njen automobil je pronađen iste noći, dva sata posle pomoći na mostu Smederevo - Kovin. Iz kuće je otišla bez ličnih dokumenata i telefona.

Porodica strahuje da se ubila, što je i nagovestila u oproštajnoj poruci kasnije nađenoj. Ana je u oproštajnoj poruci opisivala kako se oseća, a pored toga je i ostavila detaljna uputstva porodici šta da rade kada je pronađu mrtvu.

U noći nestanka, Ana je objavila svoju fotografiju na Instagramu uz poruku “Idem da se nađem sa sudbinom”. Nađena je i oproštajna poruka u kojoj je zapisala svoje želje za trenutak kada je pronađu mrtvu.

Anina ćerka Natalija je za portal Espreso kratko rekla da i posle mesec dana, porodica ne gubi nadu

- Mogu vam reći da još uvek nema nikakvih novosti, danas je već mesec dana kako je nestala, i još uvek se nadamo najboljem. Nemamo nikakve informacije o njoj, potpuna tišina već celih mesec dana. - ispričala je neutešna Natalija.

Kako je Anina ćerka ispričala, ona je samo par dana pre nestanka podelila svoju fotografiju i drugarica je pitala: “Gde si pošla tako lepo sređena?”, odgovorila joj je: “Idem da se nađem sa sudbinom”. - rekla je Natalija ranije.

Rekla je i da je njena majka dan pre nestanka bila loše, govorila je i da će se ubiti.

Podsetimo, Ana je iz kuće izašla u beloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

Na društvenim mrežama i dalje se deli apel ljudima da se jave porodici ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negde vide.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.