VIŠE NE MORATE DA ČEKATE U REDU KOD LEKARA: Uz OVU aplikaciju pregled zakažite za manje od 3 MINUTA
Lekar, Foto: Profimedia

DIGITALNO

VIŠE NE MORATE DA ČEKATE U REDU KOD LEKARA: Uz OVU aplikaciju pregled zakažite za manje od 3 MINUTA

U pitanju je app GDC Visit Me koja omogućuje da dobijete video konsultaciju sa lekarom, naručite kućnu posetu, zakažete pregled u ordinaciji ili klinici i sve to za manje od 3 minuta

Objavljeno:

U top pet maltretiranja koje svi želimo da izbegnemo po svaku cenu, čekanje na pregled kod lekara zauzima visoko mesto. Od kada je krenula epidemija korone, čekaonice su nam još mrskije jer su svi potencijalni prenosioci i zato je pravo čudo što se niko nije ranije dosetio kako da premostimo to a da ipaj dobijemo vrhunsku zdravstvenu negu.

Danas sve može na klik,od naručivanja hrane koju vam neko donese pa do zakazivanja prekookenaskih lekova a da ne mrdnete iz kuće.Većina nas od lekara očekuje stručnost, dostupnost i efikasnost, ali to je u realnosti teško izvodljivo. Ali, sad postoji aplikacija ćak i za to.

U pitanju je app GDC Visit Me koja omogućuje da dobijete video konsultaciju sa lekarom, naručite kućnu posetu, zakažete pregled u ordinaciji ili klinici i sve to za manje od 3 minuta.

ŠTA JE TELEMEDICINA

Princip je vrlo jednostavan, a u pitanju je telemedicina, način funkcionisanja zdravstva koji je prihvatila i ozvaničila Svetska zdravstvena organizacija. Telemedicina je zapravo pružanje klasičnih medicinskig usluga ali uz pomoć telekomunikacionih i informacionih tehnologija bez obzira gde se geografski nalazi medicinsko osoblje i pacijent. Najjednostavnije rečeno lekar može da vas pregleda online, sve i da se nalazite na različitim stranama sveta, da vam da savet ili da brzo zakažete kod njega bez ikakvog čekanja. Telemedicina nije neka posebna tehnologija već zapravo proces tokom kog se na najbolji mogući način koriste postojeće napredne informatičke i komunikacione tehnologije, pri čemu vi birate lekara koji će vam pomoći, a sve to uz potpunu zaštitu svih vaših ličnih podataka. Ovo je najjednostavniji i najefikasniji način da dođete do vrhunskih lekara.

Pregled, Žena, Lekari, Bolnica, Pacijent, Starija žena, Bolest
foto: Profimedia

KAO NAUČNA FANSTASTIKA - 10 LEKARA ZA TRI MINUTA

Probali smo telemedicinu i GDC Visit Me aplikaciju i ne samo da jednostavno funkcioniše nego što je najbitnije, super radi i prava vam je pomoć kada se ne osećate dobro i nemate vreme za gubljenje. Kad se ulogujete na aplikaciju kao prvu opciju imate da pozovete lekar ili medicinska sestra da vam onako old school dođu u kućnu posetu. Onda vas klasično pregledaju ili imate konsultaciju. Kad sve zakažete preko aplikacije, izabrani lekar vam je ispred ulaznih vrata za 15 do 20 minuta. Čak i naručenu hranu čekamo duže...

Preko aplikacije možete da zakažete i klasičan pregled gde vi idete na kliniku ili ordinaciju gde je lekar kog ste izabrali. Popunite sve preko GDC Visit Me i dobijete termin već u naprednih 30 minuta ili najkasnije sat vremena. Nema čekanja, probijanja termina.

Opcija koja se nama učinil najzanimljivijom, pa i najefikasnijom jeste online konsultacija. Procedura tu je još jednostavnija jer sami birate kada želi da pokrene video poziv sa lekarom pri čemu nema nikakvih ograničenja. Možete da budete na letovanju u Turskoj ili Grčkoj i da pozovete izabranog lekara da vas posavetuje jer vam se na primer pojavila neka alergija. Kažu da se skoro 70 odsto pregleda zapravo zavrsšava ovako tako da nema razloga da gubite vreme i odlazite u ordinaciju.

GDC Visit Me funkcioniše non-stop, 24/7, a poseban dodatak je to što možete da zakažete pregled ili konsultaciju i za nekog drugog, roditelje ili prijatelje ili kome god je potrebna pomoć.

Podjednako bitno kao dostupnost medicinskog osoblja jeste i njhova stručnost, a trenutno su preko aplikacije ljudima na raspolaganju više od 300 lekara svih specijalnosti sa besprekornim referencama iz renomiranih državnih klinika u Srbiji. Pored lekara preko aplikacije GDC dostupni su i psiholozi, farmaceuti, medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti, laboranti... zapravo celokupan zdravstveni sistem koji ima najvažniju prednost - brzinu i efikasnost. ono što nam je svima potrebno kada se obratimo lekaru.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.