MOUAMAR IZ GVINEJE BISAO JE PRAVI SRPSKI ZET: Voli tastovu rakiju "čačanku" i pečenje! TOMINE PESME OBOŽAVA (VIDEO)
Mouamar Diniz Sekueira, Foto: Printscreen/TikTok

DOŠAO IZ GVINEJE

MOUAMAR IZ GVINEJE BISAO JE PRAVI SRPSKI ZET: Voli tastovu rakiju "čačanku" i pečenje! TOMINE PESME OBOŽAVA (VIDEO)

On peče najbolju rakiju, uz njega sam i naučio da je pijem

Objavljeno:

Nakon filma "Toma", pesme poznatog srpskog pevača i kantautora Tome Zdravkovića, čini se, populasnije su nego ikada kod mladih. Upravo zato, jedan snimak sa Tik Toka, oduševio je korisnike društvenih mreža. Naime, srpski zet iz Gvineje Bisao, zapevao je hit "Kafana je moja sudbina" i doslovno oduševio sve prisutne na veselju.

Mouamar Diniz Sekueira, zbog ljubavi se preselio u Srbiju i trenutno živi i radi u Beogradu, gde živi sa suprugom Anom i ćerkicom. Kako je pre par godina rekao u jednom intervjuu, srpski je naučio uz pesme Tome Zdravkovića i uz, kako je naveo tastovu domaćui rakiju "čačanku" i pečenje.

@zitusekeira

Ovaj je Odlicno. Love you Toma?. ????❤️

♬ som original - M.D.Sequeira

"Dobro me je prihvatio kada smo se upoznali. On peče najbolju rakiju, uz njega sam i naučio da je pijem. Sećam se, prvi put sam vaše piće pio na slavi na koju sam otišao sa suprugom. Celo veče sam pio samo rakiju, svidela mi se, ali nisam znao da bi trebalo i malo vode da popijem u međuvremenu. Bila je to teška lekcija", rekao je on u intervjuu za "intermagazin", uz dodatak njegov tast iz Čačka peče najbolju rakiju, ali i pečenje.

Za nešto oko pet godina, koliko živi u Srbiji, savladao je odlično naš jezik, a kao najbolji dokaz toga jeste i viralni snimak sa Tik Toka, gde je talenvovani Mouamar pokazao svoje raskošno umeće, pa i emociju kroz pevanje Tominih pesama.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.