KORONA U ČAČKU: Dvoje preminulo, epidemija u opadanju
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

korona u čačku

KORONA U ČAČKU: Dvoje preminulo, epidemija u opadanju

Na kovid odeljenjima trenutno se leči 109 pacijenta, isto koliko ih je bilo i prethodnog dana, a među njima su i dva deteta

Objavljeno:

Epidemija korona virusa u Čačku je u opadanju, rekao je danas rukovodilac Radnog tima za praćenje epidemije u tom gradu epidemiolog Mihajlo Luković.

Prema podacima Radnog tima, u poslednja 24 časa na kovid odeljenju čačanske bolnice preminula su dva pacijenta od posledica infekcije izazvane korona virusom, jedan iz Beograda i jedan iz Ivanjice, stari 79 i 81 godinu.

Na kovid odeljenjima trenutno se leči 109 pacijenta, isto koliko ih je bilo i prethodnog dana, a među njima su i dva deteta. Od ukupnog broja pacijenata 12 je u teškom stanju, a dva su na respiratorima.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u poslednja 24 časa u Moravičkom okrugu je korona virusom zaraženo još 80 osoba od 406 testiranih, što je oko 19,5 odsto pozitivnih. Korona virus potvrdjen je kod 39 osoba iz Čačka, 24 iz Gornjeg Milanovca, 15 iz Ivanjice i dve iz Lučana.

U Zavod za javno zdravlje navode da je u Čačku, u kome živi 97.000 punoletnih gradjana, do sada treću dozu vakcine protiv korona virusa primilo njih oko 30.000.

Bonus video:

03:54

JASMINA ANA IZNOSI DETALJE O POSRNULOJ PEVAČICI: Postala elitna prostitutka kad joj je karijera propala, ODSELILA SE U AMERIKU

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.