DETALJNO UPUTSTVO: Prijavite se za novčanu pomoć od 20 evra u samo 3 koraka! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia / Printscreen

UPRAVA ZA TREZOR

DETALJNO UPUTSTVO: Prijavite se za novčanu pomoć od 20 evra u samo 3 koraka! (FOTO)

koliko nemate već otvoren račun, u padajućem meniju treba da odaberete banku preko koje želite da vam bude isplaćen novac

Objavljeno:

Prijava za dodatnih 20 evra počinje danas i za tu pomoć moći će da se prijave svi građani koji se nisu prijavili za prethodnu pomoć, dok svi koji su dobili po 30 evra u maju i novembru ne moraju da se prijave.

Kada odete na sajt Uprave na trezor idp.trezor.gov.rs, pojaviće vam se obrazac PODNOŠENJE PRIJAVE na koji treba da kliknete.

Prijava
foto: Printscreen/Uprava za trezor

Potom vam se otvara stranica na kojoj treba da unesete svoje podatke: JMBG, broj lične karte, kao i banku u kojoj imate račun. Ukoliko nemate već otvoren račun, u padajućem meniju treba da odaberete banku preko koje želite da vam bude isplaćen novac. Tako će vam biti otvoren jednokratni namenski račun, bez ikakvih troškova.

Prijava
foto: Printscreen/Uprava za trezor

Zatim će vas sistem pitati da proverite podatke i potvrdite ih ukoliko su tačni.

Prijava
foto: Printscreen/Uprava za trezor

Potom će vam se pojaviti obaveštenje da ste se uspešno prijavili.

Prijava
foto: Printscreen/Uprava za trezor

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali je rekao da prijava za dodatnih 20 evra počinje danas i da će za tu pomoć moći da se prijave svi građani koji se nisu prijavili za prethodnu pomoć, dok svi koji su dobili po 30 evra u maju i novembru ne moraju da se prijave.

- Mi smo ovu prijavu otvorili za one koji su u međuvremenu postali punoletni, koji su dobili državljanstvo, prebivalište, koji su se predomislili da ipak hoće da dobiju deo pomoći od države. Ja sam u osam sati dobio informaciju da se 3.500 građana prijavilo za ovu pomoć - kazao je Mali.

Istakao je da će pomoć prvo biti uplaćena penzionerima, korisnicima socijalne zaštite i osobe koje izdržavaju kazne - 7. decembra, dok će 8. i 9. decembra 20 evra dobiti ostali građani.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.