"ŽENA JE REKLA DA ME NE VOLI, ZAVRŠIĆU NA STEPENICAMA": Psiholog Marić progovorio i o devojci iz Nigerije!
Jovan Marić, Foto: Zorana Jevtić

otkrio

"ŽENA JE REKLA DA ME NE VOLI, ZAVRŠIĆU NA STEPENICAMA": Psiholog Marić progovorio i o devojci iz Nigerije!

On se dotakao i navodnih ogledala na plafonu spavaće sobe, koje kako objašnjava u stanu postoje još od kada se doselio sa suprugom

Objavljeno:

Kako je psiholog Jovan Marić istakao za, on se nada javnom pomirenju sa sinom, upravo na televiziji Pink, jer kako objašnjava, on dugi niz godina sa naslednikom nema dobar odnos, niti postoji način da sa njim stupi u kontakt.

- Stan u kome živim 20 godina je onaj kog sam poklonio zbog pritiska njegove majke, moje treće žene. Nisam se obezbedio da ostanem u stanu do svoje smrti, advokat mi to nije rekao. Stan je sada u vlasništvu mog sina - priča Marić.

Kako je istakao, u tom stanu živi kućna pomoćnica iz Nigerije, koja se doselila pre pet godina.

Ona živi sa mnom, pomaže mi, studira tu. Ostao joj je diplomski, i kada završi, ona se vraća u Nigeriju, pretpostavljam - objašnjava Marić.

On se dotakao i navodnih ogledala na plafonu spavaće sobe, koje kako objašnjava u stanu postoje još od kada se doselio sa suprugom.

- Vi imate šansu da pozovete mog sina i da se mi pomirimo tokom vaše emisije. Ja nemam kontakt, ne znam ni gde on živi, ne znam ništa o njemu. Mi smo se viđali godinu dana, nakon čega sam otišao u Nigeriju na dve godine, i kada sam se vratio 2016. godine, on je izjavio da ne želi da se viđa sa mnom. Mene je tada šok zadesio - kaže Marić.

Jovan Marić
foto: Printscreen

Marić dodaje da je stan kupljen 1999. godine sa drugom suprugom, koji je bio namenjen ćerki Joani, međutim, Matejina majka insistirala je na upravo tom stanu, na šta je on pristao.

- Nisam sanjao da će sin oca izbacivati na ulicu. Ja ću spavati na stepenicama, možete doći da uslikate - nastavljao je Marić.

Marić se dotakao i razvoda, ističući da mu je supruga priznala da ga ne voli, i da je to razlog zbog čega nije želela da živi sa njim.

- Ona mi je potom rekla da izađem iz stana, jer sam ga poklonio sinu, na šta nisam pristao, i od tada se deset godina vuče sudski postupak - priča Marić.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.