OVA DEVOJKA ŽIVI U STANU JOVANA MARIĆA! Upoznajte LEPOTICU iz Nigerije, evo u kom svojstvu je TAMO
Jovan Marić, Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Youtube

ZANIMLJIVO

OVA DEVOJKA ŽIVI U STANU JOVANA MARIĆA! Upoznajte LEPOTICU iz Nigerije, evo u kom svojstvu je TAMO

Kako je rekao tada, srpski još uvek nije dobro savladala

Objavljeno:

Sa psihologom Jovanom Marićem u stanu iz kojeg sin sa trećem ženom želi da ga izbaci, već godinama boravi i mlada Nigerijka.

Jovan Marić je pre izvesnog vremena u javnost izneo informaciju da njegov sin Mateja (20) koga je dobio u trećem braku sa psihijatrom Danijelom Tiosavljević, podneo zahtev da se on iseli iz stana, budući da mu je otac poklonio stan kada je imao sedam meseci.

Sa Jovanom Marićem već četiri godine u stanu živi i devojka iz Nigerije Onjebući Jukeria. Ona se kod njega nalazi u svojstvu gosta, da mu se nađe oko spremanja hrane, čišćenja kuće i ostalih stvari koje ne može sam da obavlja.

"Ona je moja poznanica, koju sam upoznao za vreme mog službovanja u Abudžiju, glavnom gradu Nigerije, a koja je pre dva meseca došla u goste kod moje porodice sa željom da upozna Evropu i nauči srpski jezik. Ona je prijatna i dobra osoba koju sam sretao u Nigeriji dok sam bio ambasador. Približnih je godina kao i moja ćerka, sa kojom se i druži, tako da nema govora o nekoj emotivnoj vezi", rekao je profesor dr Jovan Marić jednom prilikom.

Ona pre dolaska u Srbiju nikada nije putovala van Nigerije, te je on u dogovoru sa porodicom rešio da je ugosti kod sebe u domu. Tom prilikom, smestio ju je u svoju nekadašnju spavaću sobu, koju je opremio sa ogledalima na plafonu tokom braka sa trećom suprugom. Pored plafona, ogledala se nalaze sa obe strane zida, kao i na ormanu koji se nalazi nasuprot kreveta. U tom delu se takođe nalaze i vrata koja vode do njegovog kabineta, odnosno, danas sobe u kojoj spava i radi.

Nigerijka
foto: Printscreen Instagram

Kako je rekao tada, srpski još uvek nije dobro savladala. Sa druge strane, kuhinju je zavolela na prvi zalogaj.

"Naučila je da malo za sada. Zna da kaže "hvala", "molim", "izvolite". Od srpskih jela voli samo ljuto jer je na to navikla u Nigeriji. Voli roštilj, ćevape, ali i naš burek", otkrio je profesor Marić navike svoje družbenice.

Da Jukeria vredno uči i da je fakultet shvatila veoma ozbiljno, najbolje govori činjenica da daje sve ispite na vreme. Ona se ove godine uspešno upisala na treću godinu fakulteta, smer "hotelijerstvo", gde je prema rang listi vidljivo da je dobar student, koji je u prve dve godine zaradio maksimalan broj poena.

Marić je rekao da ona navodno nije upoznata sa njegovim planovima da ako bude morao da izađe iz stana, ostane u hodniku. Ako ipak do toga ne dođe, prema njegovim rečima, velika je verovatnoća da će se simpatična i atraktivna Nigerijka vratiti kući nakon okončanja studija u Beogradu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media