LEDENO JUTRO ZAMENIĆE PRIJATAN DAN! Detaljna vremenska prognoza, posle vikenda sledi ponovo KIŠA i ZAHLAĐENJE
Beograd, Foto: Emilija Jovanović

STIŽE ZIMA

LEDENO JUTRO ZAMENIĆE PRIJATAN DAN! Detaljna vremenska prognoza, posle vikenda sledi ponovo KIŠA i ZAHLAĐENJE

Minimalna jutarnja temperatura od -2 do 4 stepena, a maksimalna od 10 do 15 stepeni, a po ređim kotlinama sa maglom, ispod 10

Objavljeno:

Hladno vreme očekuje Srbiju tokom jutarnjih časova, ponegde uz slab mraz i moguću maglu, a tokom dana suvo sa sunčanim periodima i malo više oblaka na jugozapadu Srbije.

Po kotlinama na zapadu i jugu se može zadržati magla ili sumaglica uz malo hladnije vreme u tim oblastima. Na planinama toplije nego po kotlinama. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -2 do 4 stepena, a maksimalna od 10 do 15 stepeni, a po ređim kotlinama sa maglom, ispod 10. Uveče suvo i hladno vreme. Temperatura u 22 časa od 2 do 6 stepeni.

U Beogradu suvo uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo i 6°C u 22h.

U Nišu suvo uz duže sunčane periode i slab istočni ili promenljiv vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna do 15°C.

Užički region ujutru očekuje hladno vreme sa maglom, a tokom dana suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost. U pojedinim kotlinama se magla ili sumaglica može zadržati veći deo dana uz malo hladnije vreme u tim oblastima. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 10°C u kotlinama sa sumaglicom do 14°C u sunčanijim oblastima. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i umerena oblačnost, a temperatura oko 10°C.

U Vojvodini ujutru hladno, a tokom dana suvo sa sunčanim periodima i sumaglicom uz slab istočni i jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 11°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 5°C.

U Novom Sadu suvo uz sunčane intervale i slab istočni i jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna do 12°C.

U Subotici nas takođe očekuje suvo vreme uz sunčane intervale i slab istočni i jugoistočni vetar. Pritisak će danas biti iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0 stepeni, a maksimalna do 12.

Vreme narednih dana

U subotu suvo sa hladnim jutrom, a tokom dana sa sunčanim periodima. Ponegde može biti sumaglice. Vetar slab istočnih pravaca, u košavskom području slab jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2 do 4 stepena, a maksimalna od 11 do 15 stepeni, a po kotlinama sa maglom i sumaglicom oko 10 stepeni. Uveče suvo.

U nedelju promenljivo oblačno i suvo u većini predela, a samo je na jugozapadu Srbije moguća slaba kratkotrajna kiša u toku dana. U ponedeljak naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije uz moguću kišu popodne i krajem dana, kao i u Timočkoj Krajini gde će temperatura opasti. U utorak i sredu malo hladnije uz pojačan jugoistočni vetar u košavskom području.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.