MIKA ALEKSIĆ O DOKAZIMA SA VIKEPEDIJE: Njegov advokat otkrio detalje o priloženim dokazima odbrane
Mika Aleksić, Foto: Zorana Jevtić

au

MIKA ALEKSIĆ O DOKAZIMA SA VIKEPEDIJE: Njegov advokat otkrio detalje o priloženim dokazima odbrane

Aleksić je negirao krivicu, a potom je njegov advokat, predložio čak 56 svedoka odbrane

Objavljeno:

Odbrana nastavnika škole glume Miroslava Mike Aleksića predložila je čak 56 svedoka. Osim toga, kako kaže Denis Bećirić, advokat oštećenih, priloženi su pisani dokazi i fotografije, među kojima i zapisi sa Vikipedije?!

Aleksić se tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju. Neke od devojaka bile su maloletne tokom izvršenja dela. A na prvom ročištu videla se taktika njegovih advokata.

Mika Aleksić, Miroslav Mika Aleksić, Miroslav Aleksić, Suđenje Miki Aleksiću
foto: Zorana Jevtić

Aleksić je negirao krivicu, a potom je njegov advokat, predložio čak 56 svedoka odbrane. Među njima su i roditelji svih oštećenih devojaka, potom Ivan Zarić koji je bio jedan od predavača u školi, kao i Aleksićeva supruga Biljana Mašić. Među svedocima su i neka poznata glumačka imena, među kojima su Vuk Kostić i Aleksandar Berček.

Advokat Denis Bećirić, jedan od pravnih zastupnika oštećenih, rekao je da je tačno da ima preko 50 svedoka odbrane, ali da zbog interesa postupka ne može da govori o konkretnim imenima i detaljima.

- Ono što mogu da kažem jeste da su priloženi pisani dokazi i fotografije o kojima ćemo se izjasniti kada u njih izvršimo uvid. Mogu da kažem i da o "ozbiljnosti" tih dokaza najbolje govori činjenica da se među njima nalaze zapisi sa Vikipedije - navodi Bećirić.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.