"RODITELJI SU NAPUSTILI MILOŠA (2), IAKO IMA TEŠKO OBOLJENJE BUBREGA": On se nalazi u OPŠTOJ BOLNICI U ĆUPRIJI!
Opšta bolnica Ćuprija, Foto: Profimedia, Printscreen/ twitter/

dečaku poTREBNA POMOĆ

"RODITELJI SU NAPUSTILI MILOŠA (2), IAKO IMA TEŠKO OBOLJENJE BUBREGA": On se nalazi u OPŠTOJ BOLNICI U ĆUPRIJI!

Mali Miloš koga su, kako se navodi u objavi, pre dva meseca napustili roditelji, nalazi se na odeljenju pedijatrije u ćuprijskoj bolnici...

Objavljeno:

Jedna korisnica Tvitera na svom nalogu navela je da je dvogodišnjem dečaku iz Ćuprije, koji ima teško oboljenje bubrega, potrebna pomoć humanih ljudi.

Naime, mali Miloš koga su, kako se navodi u objavi, pre dva meseca napustili roditelji, nalazi se na odeljenju pedijatrije u ćuprijskoj bolnici.

"Najpotrebniji mu je pampers petica jer se hrani preko sonde i stalno mokri. Potrebna mu je i garderobica... i plišane igračke", stoji između ostalog u objavi.

Takođe, ova korisnica Tvitera objavila je da svi koji su zainteresovani da pomognu dečaku, to mogu učiniti na sledeći način:

"Opšta bolnica Ćuprija, odeljenje pedijatrije, Miodraga Novkovića 78, 35230 Ćuprija, +381358470775 uz napomenu da je za malog iz četvorke."

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa nadležnima iz ove zdravstvene ustanove, ali za sada nismo dobili povratne informacije, jer je, kako su nam rekli, direktor na putu.

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.