TOP 7 MESTA GDE SRBI VOLE DA "AKCIJAJU" POD VEDRIM NEBOM! Se*s na ljubavnom balkonu morate da probate, POD OBAVEZNO
Seks na otvorenom, Foto: Nemanja Nikolić, Filip Plavčić, Profimedia

različiti ambijenti

TOP 7 MESTA GDE SRBI VOLE DA "AKCIJAJU" POD VEDRIM NEBOM! Se*s na ljubavnom balkonu morate da probate, POD OBAVEZNO

Ne mogu da odole ovim lokacijama...

Objavljeno:

Bilo da ste u vezi, braku ili slobodni kao ptice na grani sigurno vam je u jednom trenutku života sinulo pitanje: "Gde bi mogli da vodimo ljubav u Beogradu van kuće/stana, gde ćemo imati najjaču akciju do sada"?

Vodeći se ovim pitanjem, malo smo se raspitivali kod prijatelja, prijateljica, među kolegama i koleginicama i došli smo do zaključka da u prestonici Srbije ima itekako štekova za koje možda niste ni znali, a koji će vam omogućiti vrelu akciju punu adrenalina, neuporedivu sa onom u krevetu.

Kako bismo vam olakšali, napravili smo listu zanimljivih i pristupačnih mesta u Beogradu.

Ovo je lista gde Srbi uglavnom i imaju vrele akcije.

1. Park šuma Košutnjak

Prvi na našoj listi našao se Košutnjak, jedno od omiljenih izletišta Beograđana. Mesto je idealno za uživanje u vašim intimnim trenucima sa voljenom osobom.

Košutnjak, Beograd
foto: Emilija Jovanović

2. Ada Ciganlija

U neposrednoj bilizini Košutnjaka, nalazi se čuvena Ada Ciganlija. Leti je prepuno, što domaćih, što stranih turista koji dolaze da se malo osveže u ''beogradskom moru'', a beach barovi duž jezera daju posebnu draž. Noću lokali sa druge strane bacaju svetla, tako da niste u totalnom mraku, a opet, dovoljno da zaintrigira maštu.

Ležaljke su na plaži postavljene i tokom noći, tako da je dovoljno da ponesete neko ćebence, ili peškir, jer često baš i nisu udobne, pa bi valjalo obezbediti se, kako vam to ne bi pokvarilo potpun ugođaj. S obzirom da ste pored vode, sigurno vam osećaj da ste na moru neće manjkati.

Ada Ciganlija
foto: Marko Nikolić

3. Zvezdarska šuma

Za one koji bi u potpunosti da se osiguraju da neće imati ''posetioce'', Zvezdarska šuma je raj. Atraktivno izletište u užem centru grada, predstavlja pravo utočište u prolećnim i letnjim danima zbog pošumljenog dela, čiji je dobar deo uređen kao park. Ukoliko krenete stazicama isprepletenim za šetnju, nadomak same šume, natrčaćete na ravnicu severnog dela grada, vidikovac sa kog se pruža pogled na grad...priznaćete, idealno za neki zalazak sunca.

Šuma
foto: Profimedia

4. Avala

Pored Košutnjaka, omiljeno izletište Beograđana. Na samo 16,5km od centra, stazice ka Avali vas vode, duboko u šumu, tako da na koju god stranu da krenete nećete promašiti, samo gledajte da se ne izgubite.

Duž staze i u samoj šumi takođe se nalaze drveni stolovi sa klupama na kojima ćete se sigurno osećati potpuno oslobođeno, samom činjenicom da ste okruženi prirodom, ali i izdvojeni od samog centralnog dela.

Avala
foto: Printscreen

5. Vidikovac na Bežanijskoj kosi

Ovo je potpuno drugačije mesto od svih gore navedenih!

Idealno ljubavno gnezdo za zaljubljene parove. Ovaj vidikovac je poznatiji i kao ''ljubavni balkon''. Na brdašcetu koje se izdvaja nalazi se kafić sa ležaljkama na proplanku, sa kog se pruža magičan pogled na grad.

Nesvakidašnje iskustvo koje ćete sigurno duuuugo pamtiti.

6. Opservatorijum na Kalemegdanu

Izmaštano mesto za prave egzibicioniste!

Mračni delovi tvrđave, tuneli i sokaci, rasplamsaće vašu maštu! Osećaćete se kao junaci nekog dugometražnog holivudskog filma, pod okriljem zvezda , ispod otvorenog neba.

Koliko god da je tvrđava posećena, oni najuporniji će sigurno otkriti zabačene kutke gde će njihova strast dostići vrhunac(ali doslovno)!

Kalemegdan
foto: Espreso.co.rs

7. Gardoš

Poznati zemunski mangup! Uzvišica beogradskog naselja Zemun i čuvena Gardoš kula će vas zaseniti svojom lepotom. Ušuškano mestašce će vas kupiti svojom magičnom pojavom, pa ćete poželeti da imate uzbudljivu avanturu na zemunskom vidikovcu.

Odatle ćete Beograd imati ''na dlanu'' a trenuci koje provedete u zagrljaju drage osobe biće duboko urezani u vašu memoriju.

(Espreso/Ana Gajičić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.