PROTESTANTI U BEOGRADU ZLOUPOTREBILI TRAGEDIJU JEVREJA! "Auschwitz Memorial" REAGOVAO na nošenje ŽUTIH TRAKA (FOTO)
Aušvic, Foto: Foto: EPA/www.auschwitz.org/AP/Twitter/, MilenaRepajic

odgovor iz aušvica

PROTESTANTI U BEOGRADU ZLOUPOTREBILI TRAGEDIJU JEVREJA! "Auschwitz Memorial" REAGOVAO na nošenje ŽUTIH TRAKA (FOTO)

Tokom vikenda su u Beogradu održani protesti zbog uvođenja kovid propusnica za ulazak u ugostiteljske objekte posle 22 časa, a učesnici su nosili žute trake na rukama na kojima je pisalo "Nisam vakcinisan"

Objavljeno: 16:56h

Nakon što su antivakseri na protestu u Beogradu stavljali žute trake na ruke sa natpisom "Nisam vakcinisan", stigla je reakcija sa zvaničnog Tviter naloga sećanja na žrtve Aušvica.

Na "Auschwitz Memorial", Tviter nalogu posvećenom svim žrtvama stradalim u nacističkom logoru objavljena je reakcija na nošenje žute trake kakvu su imali Jevreji tokom nacistčke Nemačke.

- Instumentalizacija tragedije Jevreja koji su patili, bili ponižavani i obeleženi žutom trakom, a na kraju i izolovani u logore i ubijani tokom Holokausta, u svrhu protesta protiv vakcinacije koja spašava ljudske živote predstavlja tužan simptom moralnog i intelektualnog posrnuća - piše na ovom Tviter nalogu.

ODgovor Aušvica
foto: Twitter

Podsetimo, tokom vikenda u Beogradu su održani protesti zbog uvođenja kovid propusnica za ulazak u ugostiteljske objekte posle 22 časa, a učesnici su nosili žute trake na rukama na kojima je pisalo "Nisam vakcinisan".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.