DR KAMENOV ODBRUSIO: Svako nek izađe i priča šta hoće, ali onda nastaje PROBLEM
Dr Kamenov, Foto: Printscreen/Kurir TV

vaŽno

DR KAMENOV ODBRUSIO: Svako nek izađe i priča šta hoće, ali onda nastaje PROBLEM

Dr Kamenov je istakao da se važne stvari zanemaruju, a kada do problema dođe da se onda otvaraju pitanja i svaljuje krivica na pogrešnu stranu

Objavljeno: 17:38h

Priča o antivakserima nije potpuno nova. I dalje postoje oni koji ne žele da se vakcinišu, ali i oni koji su "prevagnuli" na drugu stranu.

- Dešavaju se situacije koje su nekim ljudima neshvatljive i plaše ih. Umiru i vakcinisani. Ali, niko nije rekao da vakcina sto odsto štiti. Zanemaren je imuni sistem svakog pojedinca. O tome se najviše priča kada do pandemije dođe - objasnio je dr Borislav Kamenov za Kurir televiziju.

Dr Kamenov je istakao da se važne stvari zanemaruju, a kada do problema dođe da se onda otvaraju pitanja i svaljuje krivica na pogrešnu stranu.

- Dete koje ima reakciju na vakcinu ima problem koji može da se reši. Ali na to niko ne obraća pažnju. Dogodi se neka neželjena reakcija i onda počne da se priča. Zaboravi se zbog čega se to desilo, a sve se svali na vakcinu - istakao je dr Kamenov.

Jedan gospodin sa strane antivaksera sa protesta se posebno izdvojio svojom teorijom zavere i izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Naime, kako je rekao on već dve godine "radi sa pacijentima i da ne nosi masku".

- Reći ću svima kako da se zaštite. Stavljam Pavlovićevu mast u nos - bio je izričit stariji gospodin.

Dr Kamenov je naglasio da razne teorije o virusu mogu biti veliki problem.

- Svako može da izađe i da ispriča šta hoće. To je problem, ali treba sve da se proceni. Ne može baš nešto tako da se prihvati. On misli da je to tako - istakao je dr Kamenov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.