BOŠKOVI RODITELJI VRATILI SVE POZAJMICE, ZAHVALILI SE NA NESEBIČNOJ POMOĆI: Mališan vredno trenira, MNOGO SE TRUDI
Boško Gugleta, Foto: Twitter

divno

BOŠKOVI RODITELJI VRATILI SVE POZAJMICE, ZAHVALILI SE NA NESEBIČNOJ POMOĆI: Mališan vredno trenira, MNOGO SE TRUDI

Na snimku koji je postavljen menjaju se fotografije dece kojoj treba pomoć uz dirljivu poruku

Objavljeno:

Boškovi roditelji oglasili su se na društvenim mrežama. Boško Gugleta, dečak koji boluje od spinalne mišićne atrofije još uvek čeka svoju Zolgensmu, trudi se da samostalno diše i roditelji daju sve od sebe da mu pomognu kako bi se njegovo stanje poboljšalo.

Boškovi roditelji, pre svega su se zahvalili ljudima na nesebičnoj pomoći malom Bošku, a potom i obavestili javnst da su pozajmice vratili. Dalje su se osvrnuli i na Boškovo stanje, i kako kažu mali Boškić redovno trenira i čeka još uvek svoju terapiju.

- Dragi naši,

U trenutku kad je Bošku novac bio najpotrebniji, bilo je dosta drugih korisnika Fondacije ,,Budi human“ koji su nam priskočili u pomoć tako što su deo novca koji su oni skupili za svoje lečenje preusmerili na Boška.

Još jednom želimo da im se zahvalimo na gestu. Taj gest smo istog trenutka shvatili kao pozajmicu, i sad, posle 2 meseca, uspeli smo da pozajmice vratimo. Ogromno hvala još jednom svima!

Kada je reč o Boškiću, on vredno trenira svaki dan - 3 puta dnevno, po sat-dva samostalnog disanja. Strpljivo čekamo terapiju i raduje nas da Bole napreduje sitnim koracima svaki dan.

Takođe, na snimku koji je postavljen menjaju se fotografije dece kojoj treba pomoć uz dirljivu poruku

- Svim ovim divnim ljudima, od srca HVALA! Boško vam želi da vaš put ka ozdravljenju bude što kraći, da ostanete tako hrabri i da sreća zameni svaku bol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.