1 GRAD U SRBIJI JE DANAS BIO NAJTOPLIJI: Proleće u OKTOBRU
Nebo, Foto: Profimedia

LEPO VREME

1 GRAD U SRBIJI JE DANAS BIO NAJTOPLIJI: Proleće u OKTOBRU

Meteorolozi prognoziraju i sutra prijatan dan u lozničkom kraju sa minimalnih šest, a maksimalnih 24 Celzijusovih, ali već u petak valja spremiti kišobrane i topliju garderobu jer će najviša dnevna biti tek petnaest iznad nule

Objavljeno:

Gotovo prolećni dan imali su danas Lozničani, a njihov grad je prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u 15 časova, sa 23 stepena u plusu bio najtopliji u Srbiji.

Lepo vreme mnoge je izmamilo napolje, deca su napunila parkove, stariji koji nemaju obaveza iskoristili su priliku za odlazak u prirodu, šetnju, ili kaficu u nekoj od bašti lozničkih ugostitelja koje još uvek nisu zatvorene.

Mogle su se na ulici videti razne odevne kombinacije, od zimskih jakni, verovatno kod onih koji su jutros poranili na posao, do mladih i školaraca u majicama kratkih rukava.

Meteorolozi prognoziraju i sutra prijatan dan u lozničkom kraju sa minimalnih šest, a maksimalnih 24 Celzijusovih, ali već u petak valja spremiti kišobrane i topliju garderobu jer će najviša dnevna biti tek petnaest iznad nule.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.