ŠOK OGLAS IZ NOVOG SADA RAZBESNEO MNOGE: Ugurao krevet u terasu, pa izdaje kao garsonjeru po SUMANUTOJ CENI (FOTO)
Novi Sad, Foto: Grad Novi Sad

STRAŠNO

ŠOK OGLAS IZ NOVOG SADA RAZBESNEO MNOGE: Ugurao krevet u terasu, pa izdaje kao garsonjeru po SUMANUTOJ CENI (FOTO)

Ako malo prelistate oglase ili krstarite Internetom po sajtovima za kupovinu ili izdavanje nekretnina, sigurno ste više puta ostali šokirani "stanovima" koje oglašivači nude

Objavljeno:

Oglas o kojem svi pričaju! Izdaje terasu sa krevetom za 250 evra u Novom Sadu, morate da vidite!

Ako malo prelistate oglase ili krstarite Internetom po sajtovima za kupovinu ili izdavanje nekretnina, sigurno ste više puta ostali šokirani "stanovima" koje oglašivači nude.

Kojekakve rupe i "raspali" objekti se izdaju po, u najmanju ruku, naprihvatljivim cenama, a jedino objašnjenje koje možemo da nađemo za ovu "sumanutu" pojavu jeste rauzlika između ponude i potražnje. Čini se da je potražnja mnogo veća, što ostavlja prostora stanodavcima da se "razmašu" sa cenama ali i da nude stanove u kojima je pristojan život nemoguć.

Jedan takav oglas osvanuo je na Tviteru, a kada vidite šta zapravo ovaj oglašivač iz Novog Sada iznajmljuje - pašćete u nesvest.

Jednostavno je ugurao bračni krevet u zatvorenu terasu, a ovaj smeštaj nazvao je garsonjerom i za nju traži šokantnih 250 evra.

Ova objava je razbesnela, ali i nasmejala korisnike Tvitera koji su najčešće komentarisali da nije kriv stanodavac, već onaj ko ovakvu "rupu" iznajmi.

Bonus video:

02:55

STANARIMA ZGRADE U ČAČAKU UGROŽENI ŽIVOTI ZBOG NADGRADNJE

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.