KRVAVI ISHODI MEĐU ŽIVOTINJAMA: Šokantni PRIZORI, Levijatan odmah REAGOVAO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Životinje, Foto: Instagram/Printscreen/pokretlevijatan

TUGA

KRVAVI ISHODI MEĐU ŽIVOTINJAMA: Šokantni PRIZORI, Levijatan odmah REAGOVAO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako su naveli iz ovog Pokreta, o sumnji na postojanje ovakve odgajivačnice obaveštene su i institucije "od kojih su neke već reagovale" i kako kažu, reakciju nadležnih očekuju koliko sutra

Objavljeno:

Danas je na društvenoj mreži Instagram Fondacija pokret Levijatan još jednom šokirala sve.

Naime, oni su objavili video snimak na kom ukazuju na postojanje nelegalne odgajivačnice jedne rase pasa. Kako navode, psi su u očajnim uslovima, povređuju se međusobno do smrti, a zatim se hrane leševima životinja koje se nisu izborile.

Kako su naveli iz ovog Pokreta, o sumnji na postojanje ovakve odgajivačnice obaveštene su i institucije "od kojih su neke već reagovale" i kako kažu, reakciju nadležnih očekuju koliko sutra.

- Mesto Požarevac. Adresa poznata Fondaciji. Nakon prikupljenih dokaza podneta prijava zbog postojanja osnova sumnje na nelegalnu odgajivačnicu rase Cane Corso. Psi u očajnim uslovima, bez kontrole, povređuju se međusobno do smrti a zatim i jedu leševe najslabijih u toj borbi. Obaveštene institucije od kojih su neke već reagovale a već sutra očekujemo dalju akciju nadležnih. Stop krvavom biznisu sa životinjama. Neće proći. Uskoro na licu mesta - napisali su ispod snimka iz Pokreta.

Podsećamo, na osnovu člana 269 Krivičnog zakonika za krivično delo ubijanja, mučenja ili povređivanja životinja, naročito ako je u pitanju zaštićena vrsta, predviđene su novčane kazne ili kazna zatvora do tri godine. Novčane kazne kreću se u rasponu od 1.200 do milion dinara.

Bonus video:

02:32

LEVIJATAN ZA KURIR NAKON HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBIJNJE I ZLOSTAVLJANJE PASA U AZILU: Evo kakva budućnost čeka mučene životinje

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.