U PIROTU SVE TEŽA SITUACIJA SA KORONA VIRUSOM: Đaci od ponedeljka prelaze na DRUGI MODEL NASTAVE!
Učenici, Foto: Profimedia

ODLUKA

U PIROTU SVE TEŽA SITUACIJA SA KORONA VIRUSOM: Đaci od ponedeljka prelaze na DRUGI MODEL NASTAVE!

Vasić je za TV Pirot danas rekao da bi učenici od prvog do osmog razreda trebalo da budu podeljeni u dve grupe, sa časovima koji traju 30 minuta, dok srednje škole u potpunosti prelaze na onlajn nastavu

Objavljeno:

Škole u Pirotu, zbog pogoršanja epidemiološke situacije sa korona virusom od ponedeljka će primenjivati drugi model nastave, izjavio je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

Vasić je za TV Pirot danas rekao da bi učenici od prvog do osmog razreda trebalo da budu podeljeni u dve grupe, sa časovima koji traju 30 minuta, dok srednje škole u potpunosti prelaze na onlajn nastavu.

On je rekao da je crvena zona sa većim rizikom za prenošenje virusa, u kojoj se nalaze Pirot i još tri opštine Pirotskog okruga, ako grad ima od 300 do 600 novih slučajeva obolevanja na 100.000 stanovnika i da je procenat pozitivnosti testiranih od 15 do 25 posto.

"U Pirotu su, u poslednje dve sedmice zabeležena 403 nova slučaja obolevanja, u Dimitrovgradu 480, u Babušnici 561 i u Beloj Palanci 684. Upravo zbog ovakvih brojki, djaci u Pirotu prelaze na drugi model nastave", istakao je on.

Bonus video:

01:44

KORONA I DALJE POGAĐA USLUŽNE DELATNOSTI: Evo kako se ugostitelji snalaze i šta predlažu kao REŠENJE

(Espreso / BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.