PIROTSKA OPŠTA BOLNICA PONOVO U KOVID SISTEMU!
Bolnica, Foto: EPA / Jalal Morchidi

kovid bolnica

PIROTSKA OPŠTA BOLNICA PONOVO U KOVID SISTEMU!

Trenutno se u kovid jedinici ove ustanove na lečenju nalazi 13 obolelih od kojih je jedan nevakcinisan, 12 pacijenata je na kiseoničkoj potpori", rekao je Petrović

Objavljeno: 13:28h

Sve okružne i opšte bolnice koje teritorijalno pripadaju kovid bolnici u Kruševcu, ponovo su u kovid sistemu zbog popunjavanja kapaciteta te ustanove.

U Opštoj bolnici Pirot od prošlog petka se zbrinjavaju pacijenti sa srednje teškom kliničkom slikom, dok se oni sa komplikacijama i dalje upućuju u kruševačku Kovid bolnicu.

"U poslednjih sedam dana transportovan je jedan bolesnik zbog pogošanja opšteg stanja i potrebe za intenzivnom negom", izjavio je direktor Opšte bolnice Pirot Goran Petrović.

Trenutno se u kovid jedinici ove ustanove na lečenju nalazi 13 obolelih od kojih je jedan nevakcinisan, 12 pacijenata je na kiseoničkoj potpori", rekao je Petrović. Aktivna je jedna kovid jedinica, sa 24 kreveta i 19 kiseoničnih mesta.

"Kolegama u Kruševcu pomažu dva lekara i jedan anestetičar pirotske Bolnice, a u Batajnici su jedan anesteziolog i jedan anestetičar", dodaje Petrović.

Bonus video:

02:17

OBJAŠNJENO KAKO ĆE FUNKCIONISATI KOVID PROPUSNICE: Na OVIM mestima će prvo biti uvedene, a evo i zašto je to SJAJNA VEST

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.