OBOLELI PACIJENT OD KORONE PRERUŠIO SE U DOKTORA: Usudio se da uradi nešto NEVEROVATNO
Bolnica, Foto: EPA / Jalal Morchidi

strašno

OBOLELI PACIJENT OD KORONE PRERUŠIO SE U DOKTORA: Usudio se da uradi nešto NEVEROVATNO

– Ovo je spisak pacijenata koji 5. septembra mogu da idu kući – bila je poruka koju je muškarac poslao preko Zalo aplikacije, koja se koristi u ovoj azijskoj zemlji za jednostavniju razmenu poruka

Objavljeno:

U provinciji Bin Duong u jugoistočnom Vijetnamu, zabeležen je nesvakidašnji incident u jednoj kovid bolnici.

Naime, jedan od obolelih pacijenata predstavio se kao doktor, otvorivši nalog u aplikaciji za razmenu trenutnih poruka i izdao saopštenje grupi pacijenata primljenih zbog koronavirusa, naređujući im da napuste bolnicu jer su navodno ozdravili.

– Ovo je spisak pacijenata koji 5. septembra mogu da idu kući – bila je poruka koju je muškarac poslao preko Zalo aplikacije, koja se koristi u ovoj azijskoj zemlji za jednostavniju razmenu poruka.

– Molim vas, svi uredno spakujte svoje stvari i budite u hodniku oko 8.30 – pisalo je u poruci, prenosi tamošnji medij Tuoi Tre.

Kada je osoblje bolnice videlo pacijente kako izlaze iz soba i sastaju se u holu, pročitali su poruke i slučaj priajvili policiji.

Osumnjičeni je kažnjen novačnom kaznom zbog lažnog predstavljanja, širenja lažnih informacija i izazivanja sveopšte opasnosti o druge.

Bonus video:

01:28

MAGIČNI METAK ZA KORONU: Dr Todorović o novom leku o kom svi pričaju

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.