PRONAĐENA JOVANA MILIČEVIĆ! Poznato je i GDE JE BILA
Jovana Miličević, Foto: Privatna arhiva/Telegraf

DOBRE VESTI

PRONAĐENA JOVANA MILIČEVIĆ! Poznato je i GDE JE BILA

Svi su je tražili

Objavljeno: 10:44h

Pronađena je Jovana Miličević iz Brusa, koja je nestala juče u Beogradu, javlja portal Telegraf. Ona je pronađena u Beogradu.

Ova studentkinja, brucoš na Saobraćajnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, rano juče ujutro je krenula za Beograd. Na glavnoj autobuskoj stanici trebalo je da je dočeka brat.

Kako je majka ispričala za Telegraf.rs na BAS-u ju je čekao mlađi brat, učenik četvrtog razreda srednje škole. Kada se nije pojavila, tražio ju je na Autokomandi. Upravo tu, rekao je vozač roditeljima nestale Jovane, ona je izašla iz autobusa.

- Dete je jutros u pet otišlo za Beograd iz Brusa i trebalo je da se nađe sa bratom na glavnoj autobuskoj stanici. Od Brusa do Beograda ima četiri sata. Vozač kaže da je na Autokomandi sišla. Trebalo je da ode do Saobraćajnog fakulteta da uzme potvrdu da je redovan student.

Brat ju je tražio na fakultetu, da dobije informaciju da li je slučajno podigla potvrdu, ali rekli su mu da nije. Čekao ju je na autobuskoj stanici, a kad je došao autobus, ona nije bila u njemu. Onda je išao na Autokomandu i nije je ni tamo našao - objašnjava šta se sve desilo od trenutka nestanka.

Dalje navodi da su dobili dve dojave da je viđena - u Vojislava Ilića i na Bežanijskoj kosi.

- Imamo informaciju da je oko 10 sati viđena u Vojislava Ilića, a oko 16.30 na Bežanijskoj kosi u pravcu za Surčin - kaže nam dodajući da ju je videla školska drugarica: - Videli su je iz autobusa. Delovala im je zabrinuto.

Majka je rekla i da Jovana ne poznaje Beograd, te da je moguće da se izgubila. Ističe i da nemaju rođake kod kojih bi mogla da ode, kao i da joj je pasoš ostao kod kuće.

Bonus video:

08:55

Kako je kavijar od hrane za siromašne postao simbol prestiža?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.