ZA MOĆNU BILJKU MNOGI MISLE DA JE KOROV, A DEO JE ČAJEVA ZA POTENCIJU: Travar otkrio zašto je MUŠKARCI OBOŽAVAJU
Momčilo Antonijević, Foto: Printscreen Youtube

OBRATITE PAŽNJU

ZA MOĆNU BILJKU MNOGI MISLE DA JE KOROV, A DEO JE ČAJEVA ZA POTENCIJU: Travar otkrio zašto je MUŠKARCI OBOŽAVAJU

Travar je napomenuo i da babin zub često ulazi u sastav čajeva za potenciju

Objavljeno:

Najpoznatiji srpski travar Momčilo Antonijević gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a, gde je ispričao sve o piskavici, biljci koja pomaže u oporavku nakon upale pluća, ali i o babinom zubu, biljci koju će muškarci obožavati.

"Babin zub ili đavolja trepavica, to je jedna fina, dobra biljka, zna pomalo da ubode, ima bodljikave plodove. Ljudi je često smatraju korovom jer ne znaju koliko je korisna, a ona utiče na nivo testosterona u organizmu i posebno se preporučuje sportistima, povećava količinu mišićne mase, poboljšava raspoloženje. Ova biljka se koristi kao čaj i ne može da se dostigne ta kritična masa koja će se detektovati na doping testu, ali se zlupotrebljava jer se od nje prave koncentrovani ekstrakti koji se zloupotrebljavaju i čiju upotrebu nikako ne preporučujemo".

Travar je napomenuo i da babin zub često ulazi u sastav čajeva za potenciju, a koristi se i kod problema sa sterilitetom kod muškaraca i žena.

"Naravno, savetujemo da se obratite lekaru, nemojte ništa raditi na svoju ruku, ali prosto narodna medicina ima veliko poverenje u babin zub", napomenuo je Antonijević.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.