U RASINSKOM OKRUGU 19 ODELJENJA PRAKTIKUJE ONLAJN NASTAVU: Škole nastavljaju po prvom modelu!
Učenici, Foto: Profimedia

odlučeno

U RASINSKOM OKRUGU 19 ODELJENJA PRAKTIKUJE ONLAJN NASTAVU: Škole nastavljaju po prvom modelu!

U Kruševcu su na onlajn nastavu prešli djaci iz četiri odeljenje Gimnazije, tri Medicinske i jednog Prve tehničke škole, kao i po jedno odeljenje iz tri osnovne škole

Objavljeno:

U Rasinskom okrugu je od 1. septembra na onlajn nastavu prešlo 19 odeljenja iz osnovnih i srednjih škola u Kruševcu, Trsteniku i Aleksandrovcu, među kojima je 14 odeljenja u srednjim, a pet u osnovnim školama, podaci su lokalnog Zavoda za javno zdravlje.

"U Kruševcu su na onlajn nastavu prešli đaci iz četiri odeljenje Gimnazije, tri Medicinske i jednog Prve tehničke škole, kao i po jedno odeljenje iz tri osnovne škole. U Trsteniku su na onlajnu dva odeljenja Gimnazije, tri Tehničke škole i po jedno u dve osnovne škole, dok je u Aleksandrovcu na onlajnu jedno odeljenje Gimnazije", kazala je agenciji Beta epidemiolog kruševačkog Zavoda za javno zdravlje Mirjana Avramović.

Prema odluci Tima za škole, koju je danas saopštilo Ministarstvo prosvete, nijedna od šest lokalnih samouprava iz Rasinskog okruga za sada nije među gradovima i opštinama u kojima škole prelaze na drugi, odnosno treći model nastave.

U Rasinskom okrugu pedesetak osnovnih i srednjih škola pohađa više od 23.000 učenika.

Bonus video:

01:36

BESPLATNA ŠKOLA SPORTA

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.