ŽENA KOJU JE MUŽ BRUTALNO PRETUKAO MOTKOM SA EKSERIMA MOLI da je PUSTE iz bolnice da vidi DECU
Par, Foto: Facebook

POTRESNO

ŽENA KOJU JE MUŽ BRUTALNO PRETUKAO MOTKOM SA EKSERIMA MOLI da je PUSTE iz bolnice da vidi DECU

"Sve što zaradim u nadnici donesem njima..."

Objavljeno: 11:13h

“Pre tri dana je snaha tražila da izađe iz bolnice da vidi decu. Nisu je pustili jer joj polomljena rebra još nisu zarasla. Čuli ste i sami kako ju je unakazio... Kaže snaha da joj deca mnogo nedostaju, a posebno beba... Dajemo joj decu da pričaju s njom kad pozove iz bolnice”, kaže za “Blic” Stoja V., majka nasilnika koji je prošle nedelje jezivo pretukao svoju suprugu N. V.

Uhapšeni G. V., koji se nalazi u pritvoru, toliko je tukao ženu da nije bilo mesta na telu gde nije imala podlive i povrede. Toliko je bila u lošem stanju da su medicinske sestre tražile mesto gde joj mogu izvaditi krv. Svedoci koji su pričali za “Blic” tvrde da je žena nakon iživljavanja muža izgledala “kao da su je psi grizli”. Na kraju zlostavljanja G. V. je uzeo motku sa ekserom, te je ženu tukao dok se nije onesvestila. Nakon čega je otišao u kuću i rekao majci: “Ubio sam je od batina”.

- Sina još nisam videla niti čula. Kažu da je u pritvoru. Nisam spremna da ga vidim. Oprostila sam mu to što me je tukao, ali ne mogu za ono što je sada uradio snahi. Ne mogu da ga se odreknem jer sam ga rodila. Nosim njegov krst... I mene optužuju kakvog sam ga rodila i vaspitala... Tako da se nakon svega osećam krivom za ovo zlo koje nas je snašlo - priča očajna majka nasilnika.

Stoja je do pre nekoliko dana brinula o njihovo četvoro dece. Međutim, njena prija je pristala da uzme njih troje, a da njoj ostavi samo bebu od sedam meseci.

- Snaha je devojčicu dojila, ali kada je završila u bolnici ja sam morala da se snađem. Kupujemo joj mlečnu formulu i pravim joj kaše. Borim se s njom i sve mi je sada lakše kad znam da će snaha da se oporavi. Svi smo bili uplašeni za njen život. Bila je kritično nakon što ju je moj sin pretukao. Nisam mogla da ga sprečim i zato se osećam krivom. Teško mi je jer mi je jedan sin u zatvoru, a drugi invalid - kaže Stoja.

Prema njenim rečima, upravo G. V. je spasavao od batina njenog muža i nikada nije mogla ni da pomisli da će on postati nasilnik. Prijavljivali su ga policiji i dobio je G. V. zabranu prilaska, ali ništa nije vredelo. Čim potegne za flašom i napije se, mučio je i suprugu i majku.

- Nakon svega ovoga teško živimo. Četvoro male dece bez roditelja. Majka u bolnici, a otac u zatvoru. Imamo jednu kravu i dve svinje. Moramo da ih prehranimo, ali i nas. Idem u nadnicu jer Stoja ne može, čuva decu. Sad je sezona krompira i sve što zaradim donesem njima. Treba sve njih ishraniti, a primanja nemamo. Molim sve one koji mogu da nam pomognu da to učine. Imamo bebu kojoj trebaju i mleko i pelene... - jedva izgovara Stojin partner koji već osam meseci živi s njima u kući u selu Zablaće kod Čačka.

Inače, svima u okolini Čačka poznata je porodica uhapšenog nasilnika.

- Otac je godinama tukao njegovu majku. Umro je pre pet godina, ali je Goran nastavio njegovu porodičnu tradiciju, pa je tukao i ženu i majku. Međutim, deda Prvoslav je bio još krvoločniji. Trideset godina je proveo u zatvoru zbog ubistva koje je počinio u Nišu. Zaklao je čoveka! To klanje je zapravo bio vrhunac njegovog zla. Pre toga je ljudima palio kuće, a pričalo se i da je vešao ljude. Šta da očekuješ... Zlo traži zlo. Jadna li su ova njegova deca. Ona će najviše da ispaštaju, ni kriva ni dužna - kaže meštanin sela Zablaće.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.