SILOVAO ROĐENU ĆERKU, PASTORKU, PA NATERAO SINA NA ODNOS SA SESTROM: Osuđen NAJVEĆI MONSTRUM Balkana
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

SILOVAO ROĐENU ĆERKU, PASTORKU, PA NATERAO SINA NA ODNOS SA SESTROM: Osuđen NAJVEĆI MONSTRUM Balkana

Sve je radio na ponižavajući način za žrtve

Objavljeno:

Vrhovni sud Federacije BiH u celosti je potvrdio presudu veća Kantonalnog suda Sarajevo od 17. decembra prošle godine kojom je otac monstrum iz Sarajeva M. M. (42) osuđen na 20 godina zatvora za osam krivičnih dela počinjenih u krugu porodice.

U pitanju je jedna od najvećih kazni zatvora za seksulno zlostavljanje dece. Reč je o silovanju pastorke i rođene kćerke, dva krivična dela incesta, tri krivična dela polnog odnosa s maloletnim detetom i nasilju u porodici.

Tri godine, od 2016. do 15. oktobra 2019. godine kada je uhapšen, troje dece od 11,14 i 17, godina proživljavalo je pakao.

Cilj ovog muškarca, kako je navedeno u prvostepenoj presudi, bilo je samozadovoljenje svoje pohote, preteći deci da će ih pobiti ako otkriju šta se dešavalo u četiri zida njihove kuće. Sve je to radio na naročito ponižavajuć način za same žrtve.

Prema navodima iz optužnice, svoju pastorku, kćerku nevenčane supruge, devojčicu koja ima lakše smetnje u razvoju, od njene 11. do 14. godine silovao je i prisiljavao više puta na seksualni odnos. Napastvovao ju je u kupatilu, na kauču u prizemlju i na prvom spratu kuće.

Jednom prilikom, dok je imao seksualni odnos s pastorkom u prizemlju, kući je iz škole došla njegova četrnaestogodišnja kćerka. Videla ih je na kauču i pitala je oca šta to rade.

Predator je tada pastorku oterao na sprat kuće, a kćerku prisilio preteći joj ubistvom, da se skine i onda je silovao. Nakon toga, u više navrata tokom celog perioda, s kćerkom je imao polni odnos kako u kući, tako i na travi ispred kuće i u obližnjem šumarku.

Jednom prilikom, dok je imao odnos s pastorkom, naterao je i svog maloletnog sina na odnos s polusestrom, što je dečak u strahu od oca i učinio.

Decu je zlostavljao koristeći odsutnost svoje nevenčane supruge, a na kraju je uhapšen jer je pokušao da prisiliti sina na seksualni odnos s maćehom. Njih dvoje nisu na to pristali. Sačekali su da zaspi i prijavili su ga policiji.

Obrazlažući prvostepenu presudu i visinu kazne, sutkinja Indira Jahić je rekla da veće nije našlo nijednu olakšavajuću okolnost za M. M. zbog kontinuiranog činjenja više krivičnih dela.

Veštačenjem je utvrđeno da je M. M. osoba sklona alhokolu, zakržljale etičke moralnosti, bez osećaja i bilo kakve empatije prema deci, uključujući i svoju.

Optuženi je sve vreme procesa bio u pritvoru i konačno je upućen na izdržavanje kazne zatvora.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.