APLIKACIJA ZA POMOĆ BEOGRAĐANIMA: Grad pomaže osobe sa invalididtetom!
Dr Zoran Radojičić, Foto: Skupština grada

kao socijalno odgovorno društvo

APLIKACIJA ZA POMOĆ BEOGRAĐANIMA: Grad pomaže osobe sa invalididtetom!

On je najavio da će Grad, kao socijalno odgovorno društvo, nastaviti da unapređuje uslove života i rada sugrađana, kojima je podrška najpotrebnija

Objavljeno:

Mobilnu aplikaciju za pomoć osobama sa invalididtetom koristi oko 200 lica i ima po 1.500 pregleda dnevno, što znači da postoji veliko interesovanje građana, rekao je gradončalenik dr Zoran Radojičić tokom posete servisu podrške u mobilnosti i komunikaciji za osobe sa invaliditetom na Vračaru.

On je najavio da će Grad, kao socijalno odgovorno društvo, nastaviti da unapređuje uslove života i rada sugrađana, kojima je podrška najpotrebnija.

- Usluge su dostupne i u zvučnom obliku i na znakovnom jeziku, a moguće je i štampanje informativnih materijala na Brajevom pismu - rekao je Radojičić. - U okviru ovog servisa se pruža i besplatna usluga tumača za znakovni jezik i omogućen je SOS poziv tumaču za znakovni jezik, koji je dostupan 24 časa dnevno. Posebno je važno da su za pružanje usluga angažovane osobe sa invaliditetom koje prikupljaju servisne informacije, prilagođavaju ih gluvim, slepim i slabovidim licima i ažuriraju aplikaciju. Radojičić je podsetio da je ovaj servis deo projekta "Lokalna samouprava za 21. vek".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.